h i r d e t é s

Eladó a "Rémálom az Elm utcában" ikonikus háza

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Eladó a "Rémálom az Elm utcában" ikonikus háza

2021. október 21. - 15:19

Freddy Krueger azért szerencsére már nem lakik benne. - legalábbis ezt mondják

Fotó: Mls/xposurephotos.com / Northfoto

Potom 3,25 millió dollárért, azaz körülbelül egymilliárd forintért most akár Ön is megvásárolhatja a Los Angeles-i 1428 N Genessee alatt található ikonikus házat, mely az 1984-es "Rémálom az Elm utcában" című filmben szerepelt.

Az épület, mely a filmben egy ohiói helyszínként szolgált, egy holland gyarmati ház a történelmi Spaulding tér szívében, három hálószobával és négy fürdőszobával. A kétszintes főépületben diófa padló szövi át a tereket, többek között a konyhát, a nappalit, a hálószobákat, a fürdőszobákat és a mosókonyhát.

MINDEZEK MELLETT A FŐÉPÜLETHEZ JÁR EGY KÜLÖNÁLLÓ VENDÉGHÁZ IS, MELY SAJÁT FEDETT TERASSZAL, KONYHÁVAL ÉS DESIGNER ÁLTAL TERVEZETT FÜRDŐSZOBÁVAL VAN FELSZERELVE. 

Az 1984-es Wes Craven által rendezett "Rémálom az Elm utcában" volt a franchise első része, mely az elmúlt években összesen hat folytatást kapott. Érdekesség, hogy ebben a filmben tűnt fel először színészként Johnny Depp, akinek igazán nagy löketet adott a film jövőbeli karrierjéhez. (Forrás: Deadline) / Index


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s