h i r d e t é s

Elképesztő siker! Budapesti szilveszteri partit dicsér a nemzetközi sajtó

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Elképesztő siker! Budapesti szilveszteri partit dicsér a nemzetközi sajtó

2018. november 21. - 19:05

 

Bár tény, hogy napjainkban egyre több nemzetközi dicséretet kapnak Magyarország turisztikai látványosságai, azonban most egy egészen rendkívüli elismerés miatt lehetünk még büszkébbek.

Illusztráció: programturizmus.hu

A Vogue Italia válogatásában ugyanis Európa legnagyobb városait lepipálva, Közép-Európa legjobbjai közé került egy szilveszteri fesztiválunk. 

A Memoryland 2017-ben rendezte meg először a nem mindennapi óévbúcsúztatót, de máris hatalmas sikert könyvelhet el. 

A Memoryland egy olyan esemény, amely már régóta hiányzott a magyar fővárosból, ami a karácsonyi ünnepek ideje alatt az egyik legnépszerűbb úticélok egyike.

A Global Underground együttműködésével szervezett minifesztivál mintegy húsz órában, két felvonásban, hét nemzetközi művész közreműködésével üdvözlte 2018-at a Duna varázslatos partján

- írta a Vogue Italia magazin.
 
Nem véletlen, hogy ezután az elismerés után komolyan fel kellett kötniük a gatyájukat a Miller Memoryland 2018 szervezőinek, akik célul tűzték ki, az idei óévbúcsúztató még nagyobbat szól majd.
 
A szilveszteri partin olyan világhírű DJ-ék keverik majd a a korongot, mint Gary Beck, Jody Wisternoff, Luke Slater, de a keverőpult mögé áll majd Miss Monique is.
De a rajongók élvezhetik még Pfirter, John Graham aka QUIVVER, Inigo Kennedy mixét is, ráadásként pedig jelen lesz két magyar sztár s, Dj Budai és a techno magyar nagyköveteként jegyzett Isu is. 

Európa legnagyobb évbúcsúztató bulija, a Mille Memoryland 2018 helyszíne ismét a Millenáris parkban lesz, azonban most a „B” és „D” épület is a fergetegparti helyszíne lesz, hogy még több szórakozni vágyó élvezhesse a legjobb kritikákat kapó szilveszteri mulatságot.

 


 

h i r d e t é s