h i r d e t é s

Eltűnt egy fontos bizonyíték a Váradi András meggyilkolása ügyében

Olvasási idő
9perc
Eddig olvastam

Eltűnt egy fontos bizonyíték a Váradi András meggyilkolása ügyében

2015. március 08. - 21:49
4 komment

 

Simicska Lajos a minap a nagy nyilvánoság előtt kijelentette, hogy lehet hogy őt is kinyírják, lehet hogy őt is elfogja ütni egy autó, miután összekülönbözött Orbánnal.

A Fidesz bankárja kétségtelenül Váradi András váratlan halálára is célzott, amelyben egyre zavarosabb az ügyet intéző Felcsút környéki rendőrök viselkedése - írja Hajnáczki Csaba, a Merész-elek Kapitányság nevű blogjában. Az írást változtatás nélkül közöljük. - írja a hirarena.com

A Göböl pusztai juhász halálának ügye már lassan vetekszik a hírhedt Móri ERSTE bankfiókban elkövetett gyilkosságok ügyével. Lehet hogy nem véletlenül? 

Fejér megyében törtent mindkét bűntett, és a Bicskei Rendőrkapitányság is érintett mindkét ügyben. A Váradi András halálos ügyét a bicskei rendőrség igyekszik eltusolni, míg a móri erste bankfiókban elkövetett gyilkosságokhoz S. Zoltán a bicskei rendőrség rendőre szerezte a gépfegyvert a gyilkosoknak. Felcsút környékén azóta vannak ilyen ügyek  amióta Orbán Viktor úgy döntött hogy Felcsút lesz a Fidesz fővárosa, és számolatlanul özönlenek a milliárdok a Felcsúti fideszes körökhöz. 

Váradi András halálos balesetének ügyében hosszasan lehetne sorolni a furcsaságokat, ám most újabb érdekes dolog történt az ügyben. A Göböl pusztai juhász halálos gázololása ügyében eltünt az egyik szemtanú...

Tudni illik Váradi András az állítólagos halálos gázololásának pillanatában vele volt egy létra. Az a létra ami leesett az autója tetejéről, ami miatt megállt a Göböl puszta felé vezető úton, aztán felvette a létrát az útról, és miközben a létrával a kezében az út közepén gyalogolt, halálra gázolta őt egy osztrák-magyar állampolgár Mercedese. Legalábbis így szól a bicskei rendőrök számos kérdést felvető verziója. 

Tehát ez az alumínium létra volt vele a halálos gázolás pillanatában. A létra már kezdettől fogva többeknek gyanús volt az ügyben, hiszen nem életszerű az hogy Váradi András az út közepén a lérával bandukol szembe a forgalomnak, amikor az autója az út szélén parkol. Ha a létra az út közepére esett volna, nyilván Váradi András akkor sem az út közepén gyalogol neki a szemből érkező Mercedesnek, hiszen egy kilométeres egyenes útszakasz közepén volt éppen, és így időben le tudott volna térni az út szélére. Az ember nem kezd el egy hosszú lérával a kezében zsonglőrködni egy sötét úton amikor szembe jön egy autó. Ám a lérával más baj is akadt. Ugyanis miközben Váradi Andrást úgy eltiporta a Mercedes hogy gyakorlatilag az összes belső szerve megsérült, eközben a kezében lévő alumíniumlétrán egy karcolás sem esett. 

Aztán  további érdekesség a létrával   kapcsolatban hogy azt nem foglalta le a bicskei rendőrség. Pedig a  közúti halálesetek, bűncselekményre gyanút adó esetekben szokás a helyszínen lévő tárgyakat hatóságnak lefoglalni, sőt ezt a jogszabályok elő is írják számára. Ám hogy hogysem a Váradi András létráját ami állítólag a kezében volt amikor halálra gázolták, nem foglalta le a rendőrség. Pedig a bicskei rendőrök nagyon kötelességtudó rendőrök amikor egy bűntettre utaló bűnjelekről van szó. Például amikor Váradi András idős édesapja egy nyaláb füvet vágott a nyúlának Göböl pusztán, a bicskei rendőrök rögtön a bűntett helyszínén voltak, és kötelességtudóan lefoglaták Váradi András idős édesapja kaszáját amivel a füvet vágta. 

Mert a bicskei rendőröknek a törvény szerint kell cselekedni, és a kasza volt a bűnjel abban a bűnügyben, amiben az idős Váradit bűnösnek találták a bicskei rendőrök. Fizetthette is az öreg Váradi a büntetést amit a bicskei rendőrök a nyakába vertek, ami azután történt hogy a fia megpróbált feljelentést tenni a bicskei rendőrségen amikor Mészáros Lőrinc ellopta a több tonna birkatrágyáját, ám bicskei rendőrök már akkor is igen kötelességtudóak voltak, és be sem engedték Váradi Andrást a rendőrség életébe.

Azonban ugyanezek a bicskei rendőrök már nem gondolták úgy hogy nekik kötelességünk lenne a Váradi Andrást halálra gázoló osztrák-magyar állampolgárt örizetbe venni, a halálos baleset okozó Mecedest és azt a létrát ami a Váradi András kezében volt a halálos gázolás pillanatában lefoglalni. A halálos gázoló osztrák-magyar állampolgár miután halálra tiporta a Göböl pusztai juhászt, mint aki jól végezte dolgát, fogta magát és a mecedesét, és eltűnt a nagyvilágban, hiszen még eljárást sem indított ellene a rendőrség semmiért. 

A létrát meg a halálos gázololás helyszínéről visszaadta a rendőrség Váradi András családjának, mert szerintük az ügyben arra már nem lesz szükség. Ám már az ügy elején tudni lehetett hogy a baleset helyszínén újra rekonstruálni kell a halálos gázolást, mert a hatósági szakvélemények olyan ellentmondásosak, hogy úgy biztosan nem történhetett meg a Váradi András halálos gázolása ahogy azokban szerepel. Szóval szüség lenne a vitatható szerepű alumíniumlétrára az ügyben a későbbiek során, amit nem foglaltak le a nagyon lelkiismeretes bicskei rendőrök. Ám hogy hogysem, az a létra ami állítólag Váradi András kezében volt a halála pillanatában, az a létra hirtelen eltűnt Váradi András családjának birtokáról. Érdekes...

Persze azért ha kicsit jobban belegondolunk, azért érthető a dolog, hiszen mennyivel gyanúsabb lenne ha a létra a bicskei rendőrség raktárából tűnt volna el hirtelen... Mondjuk onnét is simán nyoma veszhetett volna a létrának ha éppen azt kívánta volna a Mészáros Lőrinc érdeke, de így mennyivel elegánsabb, hogy a halálos gázololás ügyében egy bűnjel a Váradi András családja birtokáról tűnik el nyomtalanul. 

Váradi András háza mellett Göböl pusztán ott van karnyujtásnyira Mészáros Lőrinc újonnan épített malma, a kenyérgyára, miegyebe, azok a beruházásai amit a magyar emberektől ellopott pénzből épített. Azokban ott hemzsegnek a titkosszolgálat beépített emberei minden nap, és tőlük egy köpésre nem tűnik el más a Váradi András házából csak az a létra amit a halálos gázolás egyre zavarosabb ügyében vizsgálni kellene. Nem érdekes?

 

De mint tudjuk Orbán megyéjében szoktak érdekes dolog történni. Például a móri Erste bankfiókban történt gyilkosságok ügyében is egy sor érdekes dolog történt.

A gyilkosok több mint félórát voltak a móri bankban, mindenkit kivégeztek akit ott találtak,  ám a bank széfjét meg sem próbálták kinyitni, pedig az nem volt kulcsa zárva, és több tízmillió volt benne, de helyette módszeressen szétlőtték a bank számítógép központját. Aztán autóba ültek és elhajtottak. Útközben megállította őket a rendőrség, és meg is bűntették őket gyorshajtásért. Ám a rendőrség 13 óra helyett 18 órát tüntetett fel a móri mészárosok büntetésről szóló jegyzőkőnyvbe, így a móri gyilkosoknak a rendőrség igazolt alibit a bűntett idejére, ezért rájuk nem is terelődött a gyanú a későbbieken. Ugyan a rendőrség megtalálta a bankfiókban a gyilkos ujlenyomatát, de ettől függetlenül a móri gyilkosságok miatt tényleges életfogytiglan börtönre ítélték azt a Kaiser Edét, akinek nem találták meg a gyilkosságok helyszínén az ujlenyomatát, és biztos alibije volt a gyilkosságok idejére, és gyakorlatilag semmivel nem mehetett bizonyítani hogy ő gyilkolt az Este bankban Mórón. 

Aztán sok idő múlva a szári erdőből véletlenül előkerült a gyilkossághoz használt gépfegyver, majd elmerült a valódi gyilkos is, akinek egy bicskei rendőr szerezte a fegyvereket a móri mészárláshoz. Aztán a móri mészárlás vezéralakja kezdett arról beszélni az ügyben hogy neki titkosszolgálatnál voltak kapcsolatai, ám ezt a bíróság előtt már nem tudta elmondani, mert hirtelen öngyilkos lett, a 24 órás kamerás védőőrizettel ellátott, fokozottan őrzött cellában. Érdekes... Ha meg még azt is hozzá tesszük hogy a móri mészárlás 2002-ben történt, azután hogy az első Orbán kormány idején súlyos milliárdoknak veszett nyoma a Fidesz közreműködésével, akkor még érdekesebb az egész. 

A Fidesz  összelopott milliárdjai körül mindig furcsa ügyek történnek, és olyankor rendszerint megszaporodnak a halálos esetek, és hogy hogysem érdekes módon a bicskei rendőrség is valamilyen módón gyakran felbukkan az ilyen ügyekben.

A közelmúltban a Szári erdőben kiránduló békés család tagjait verték a bicskei rendőrök, akik énekeltek kirándulás közben az erdőben. Persze a bicskei rendőrök nem érték be ennyivel, az egyikőjükbe kétszer is belelőttek miután az a verés következtében már a földön feküdt. Azt nem lehet egyenlőre tudni hogy esetleg mi kerülhetne elő az erdőből ahol ők kirándultak, ám az valószínű hogy a földönfekvő emberre lövöldöző rendőrök elleni bizonyítékok sem fognak elkerülni, mert úgy hírlik hogy azoknak már a bűntett helyszínén nyoma veszett. Mert mint azt tudjuk Felcsút környékén ahol a fideszes milliárdok tobzódnak, ott a bicskei rendőrök nagyon alapos munkát végeznek... 

Ezért  nagyon fontos szempont  hogy aki irányítja a rendőrséget  Orbán megyéjében  az megbízható alapos ember legyen. Az első Orbán kormány idején, amikor egyebek mellett például a Posta Bank ügyében, vagy a grippen repülőgépek beszerzése ügyében, vaskos milliárdok tüntek el a Fidesz közreműködésével, és eközben elkezdődőtt kiépülni Felcsúton az Orbán agyában fogant fideszes Disneyland - Orbán Papp Károlyt tette meg Fejér Megyei rendőrfőkapitánynak. Papp Károly nyilván alaposan vigyázott a fideszes milliárdokra, hiszen Papp Károly most éppen az országos rendőrfőkapitányi székből vigyázza fideszes milliárdok alapos szárnyalását. 

Mindez csak arról jutott eszembe, hogy a minap fordultam Papp Károly r. altábornagy országos rendőrfőkapitányhoz a szári erdőben kiránduló család tagjaira lövöldöző bicskei rendőrök ügyében. Az országos rendőrfőkapitány válasza még nem érkezett meg, de amíg várjuk válaszát, addig elmélkedjünk el azon hogy amikor Papp Károly volt a Fejér Megyei Rendőrfőkapitány, akkor az ő működési területén követték el 2002-ben a móri mészárlás néven elhíresült Erste bankfiókban elkövetett gyilkosságok zavaros ügyét, egy bicskei rendőr közreműködésével. Most meg amióta Papp Károly az országos rendőrfőkapitány, azóta már odáig fejlődött a kötelességtudó Bicskei rendőrség, hogy a földön fekvő emberbe is kapásból belelőnek a Felcsút környéki rendőrök, azért mert azok kirándulás közben énekeltek az erdőben. Most meg eltűnik Váradi András sokat megélt aluminiumlétrája, ami pedig sokat tudna mesélni arról hogy mennyire alapos munkát tudnak végezni a bicskei rendőrök Felcsút környékén.

Csak remélni lehet hogy Papp Károly nem fog eltűnni úgy mint a Göböl pusztai juhász létrája, és megtudjuk hogy mit szól a földön fekvő emberre lövöldöző bicskei rendőrök viselkedéséhez. Persze ahogy telik az idő a válaszára várva, egyre világosabb hogy nyilván azért késik a válasz ebben a dologban, mert a fideszes országos rendőrfőkapitány arra spekulál hogy talán megint történik valami érdekes Felcsút körül, hátha eszébe jut a titkosszolgálatnál valakinek egy újabb baleset ötlete Felcsút környékén, és akkor már neki nem is kell minősiteni a bicskei rendőrök viselkedését.

 

hirarena.com


 

h i r d e t é s