h i r d e t é s

Estig megúszhatjuk eső nélkül és egy kis napsütésre is számíthatunk

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Estig megúszhatjuk eső nélkül és egy kis napsütésre is számíthatunk

2022. szeptember 28. - 05:41

Szerdán átmenetileg kevesebb helyen várható csapadék, hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt, majd estétől újra a felhőké lesz a főszerep.

Az ország nagy részén több órára kisüt a nap, de kezdetben elszórtan délkeleten és északkeleten, a délután második felétől pedig helyenként a nyugati tájakon alakulhat ki kisebb eső, zápor. Estétől a Dunántúlon egyre többfelé számíthatunk csapadékra.
Sokfelé élénk, erős lesz a délies szél. Hajnalra, reggelre helyenként pára, köd képződhet. Hajnalban 5 és 12, délután 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Orvosmeteorológia

Napközben időjárási front nem lesz felettünk, de az érzékenyek körében ízületi panaszok, keringési problémák és vérnyomás-ingadozás is előfordulhat.
Fejfájás, migrén is jelentkezhet, a szelesebb tájakon élők körében pedig tovább fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, valamint ingerlékenység, nyugtalanság is előfordulhat.
A szeles időben csökken hő- és komfortérzetünk, de a napos időszakok jó hatással lehetnek hangulatunkra, közérzetünkre.
Könnyen megfázhatunk, ezért ajánlott a réteges öltözet.
Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk gyümölcsöket, zöldségeket, valamint ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre!

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky