h i r d e t é s

Esztergom fideszes polgármesterjelöltje havi 1,3 millióért felelhet Esztergom turisztikai fejlesztéséért

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Esztergom fideszes polgármesterjelöltje havi 1,3 millióért felelhet Esztergom turisztikai fejlesztéséért

2019. június 25. - 09:08

 

Rogán Antál tanácsadója zsíros mellékálláshoz jutott

Hernádi Ádám és Völner Pál - Forrás: igom.hu

Rogán Antal kinevezte miniszteri biztossá saját tanácsadóját: a Miniszterelnökségi Kabinetirodának is dolgozó Hernádi Ádám ezentúl az Esztergom városát érintő turisztikai fejlesztésekért felel, és ezért államtitkári fizetésre jogosult – derült ki a Magyar Közlönyből.

Hernádi nevét korábban a botrányos trafikügyek kapcsán is hallhattuk, mivel a Miniszterelnökség megbízásából részt vett a dohánykoncessziós pályázatok elbírálásában – az pedig később az MSZP-s szocialista Mesterházy Attila háttérmunkájának köszönhetően derült ki, hogy ott van abban a hétfős stábban is, ami a Rogán vezette Miniszterelnöki Kabinetirodának ad tanácsot.

hvg.hu a kinevezés kapcsán emlékeztet rá: Rogán épp aznap tette meg miniszteri biztosnak Hernádi Ádámot, amikor az ellenzék bejelentette közös esztergomi polgármesterjelöltjét. Hernádi a hírportál szerint az egyetlen olyan biztos, aki külön egy város turisztikai fejlesztéséért felel, és ezért bruttó 1,3 millió forintos fizetést kap, a meglévő tanácsadói bére mellé. (nepszava.hu)


 

h i r d e t é s