h i r d e t é s

Esztergom önkormányzata 600 köbméter szemetet hagyott a városban?

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Esztergom önkormányzata 600 köbméter szemetet hagyott a városban?

2019. augusztus 28. - 17:17

 

Esztergom sajnos szemetes város. Ez vitán felül áll, hiszen tele a Facebook olyan posztokkal, amiket mi esztergomiak (pártállástól függetlenül) fényképezünk.

Egy átlagos hulladéktároló Esztergomban - Forrás: szeretgom.hu

Azonnal elmagyarázom a cikk címét, csak figyeljenek!

2019. májusában ennek ellenére az Eszköz Kft. (ez az a cég, amely azért is felel a városban, hogy ne legyen szemét) vezetőjének a havi 800000 forintos fizetése mellé, még 6 havi munkabérének megfelelő jutalmat, azaz, 4800000 forintot is megszavazott a képviselőtestület.
Nem titok, hogy ezen jutalom mellett kardoskodtak Dr. Szerencsés Gergely, Sasvári Gábor és Erős Gábor képviselő urak. És mivel Bánhidy alpolgármester úgy tudta, hogy még sosem kapott jutalmat a cégvezető, így ő is egy emberként támogatta a javaslatot.

Emlékeztetőül álljon itt a Régió TV Esztergom felvétele:

Ha a városi cég vezetője és a vele együtt regnáló testület nem üzletként, hanem szolgálatként tekintene a munkájára, ebben az esetben fel sem merülhetett volna a jutalmazás. Mert bizony, ha ezt a 4,8 millió forintot nem jutalmazásra, hanem az Eszköz Kft. profiljába nagyon is illeszkedő szolgáltatásra költik, akkor a városi cég listaáraival számolva 600 köbméterrel több szemetet szállíthattak volna el, mint amúgy.


Forrás: Eszköz Kft. weboldala

 

h i r d e t é s