h i r d e t é s

Rég nem volt ekkora botrány Esztergomban és meg el sem kezdődött az önkormányzati kampány!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Rég nem volt ekkora botrány Esztergomban és meg el sem kezdődött az önkormányzati kampány!

2019. május 17. - 15:31

 

Hosszú évek óta nem volt olyan botrány Esztergomban, mint ami tegnap robbant ki. Elsőként maga az erőszak elszenvedője számolt be weboldalán arról, hogy milyen inzultus érte.

Forrás: pxhere.com

"Nem hiszem, hogy az erőszak és mások fenyegetése része lehet a politikának. Ezért is volt döbbenetes ma reggel, amikor a Belvárosi Óvoda előtt rám támadt a Fidesz 2014-es dorogi polgármesterjelöltje, az önkormányzati tulajdonú Zöld Út Kft. és Eszköz Kft. ügyvezetője." - írta Cserép János

Esztergom kabinetfőnöke kommentben védte meg az agresszívan fellépő dorogi Fideszes önkormányzati képviselőt.

"Kedves Viktória. Szívesen meghallgatjuk a másik felet is. Mondja el hogy Ő hogyan látta. Amennyiben János nem mond igazat, nosza. Menjen bíróságra. Ahogy sejtem, mivel az állítás igaz, nem lesz per. Atilla jobb ha magába néz. Es Ön is, mivel hivatali időben az internet magáncélú használata..... aggályos."

Részlet a Szeretgom facebook oldalán lévő kommentekből, amelyek az alatt a poszt alatt íródtak, amelyen az (RTV Esztergom felvétele) a 2019. május 16-i képviselő-testületi ülésen a Fidesz esztergomi frakciója több millió forinttal jutalmazza az ellenzék polgármesterjelöltjére támadó Nagy Attilát.

A képviselő-testület üléséről készült videóban Szerencsés Gergely, Erős Gábor és Bánhidy László alpolgármester is kiállnak az ESZKÖZ Kft. igazgatója mellett, azonban mindhárom városi politikus hozzáteszi a szakmai méltatás mellett, hogy a szóban forgó ügyet, amelyet Vígh László (LMP) képviselő ismertetett a szavazás előtt, ki kell vizsgálni.

A kabinetfőnök szerint csak "lárifári hírnek" minősített eset kapcsán felbolydult Esztergom és sorra jelentek meg a vélemények.

Kovács Géza a blogján megjegyzi, hogy

"Nagy Attila, az esztergomiak szerint semmit nem érdemel.  2019-ben sem. Érdemei csak párttársai előtt vannak, akik feledik, hogy Meggyes Tamás bizalmi emberét 2012-ben a helyi népszavazáson 8000 ember küldte volna azonnal "nyugdíjba".
Az ügy azért sántít, mert, ha valóban jól végezte volna a dolgát az Eszköz Kft. ügyvezetője, akkor nem Nagy, hanem a valóban fizikai munkát végző dolgozók (is) érdemeltek volna jutalmat, de természetesen erről nincs szó. 
Cserép János polgármesterjelölt erőszakos inzultálásáról és a városházi Fidesz frakció pökhendiségéről csak annyit jegyeznék meg Comte de Buffon után szabadon: 
A stílus maga az ember."

De vannak ennél szókimondóbb vélemények is:

"Fidesz azt hiszi hogy erőszakkal lehet még bármit is tenni?????, Fidesz már egy maffia szervezet, minden egyes tagja börtönbe való, hazaárulò tolvaj senkiházi bagázs"

"Jutalmat talán az utakra kellene fordítani nem a képviselőt jutalmazgatni, mert az utak minősége el fogathatatlan! Nem azért fizetjük az út adót meg a 400+forintos üzemanyag árakat!"

van még erős komment, ide kattintva olvasható >>

Az Egy kicsit esztergomiak vagyunk mindannyian Facebbok csoportban is megjelentek vélemények:

"Örülök hogy Nagy Attila megoldotta a tavaly év végén kialakult helyzetet a szemétszállításban, bár már az is elég necces volt hogy ilyen helyzet kialakulhatott, szóval nem tudom abban milyen szerepe volt. Az ellenzéki polgármester jelölt pedig ezek szerint ne jelenjen meg a városban sehol, mert már puszta jelenlétével "provokál"."

"Erdekes a Romanek Etelka nyilatkozta hogy targyal a kialakult helyzetrol vagy o mar megkapta ajutalmat es most jon akovetkezo uazert"

"Ez is komoly probléma ezekkel a cégekkel, egy valódi versenypiaci cégnél nem hogy az ügyvezető, de még az alkalmazottak sem engedhetnek meg maguknak hasonló viselkedést, mondjuk arra is gondot fordítanak hogy kommunikációs képzést kapjanak a vezetők. Elszomorít hogy ebben az elvileg magas kultúrájáról híres városban az ököljog nemcsak felmerülhet, de még érvényesülni is lehet ilyen habitussal."


 

h i r d e t é s