h i r d e t é s

A lánya óvodája előtt támadt rá a fideszes képviselő az ellenzék polgármesterjelöltjére

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A lánya óvodája előtt támadt rá a fideszes képviselő az ellenzék polgármesterjelöltjére

2019. május 16. - 10:40

 

Éppen a lánya óvodájától szeretett volna elindulni, amikor útját állta egy szürke autó, amelyet Nagy Attila, a közpénzekből is gazdálkodó, az Esztergom újságot is kiadó Zöld-Út Kft. valamint Eszköz Kft. városi cégek ügyvezető igazgatója vezetett.

Nagy Attila esztergomi cégek ügyvezető igazgatója és dorogi fideszes önkormányzati képviselő - Forrás: rtve.hu felvétele a képviselőtestület üléséről

Miután Nagy Attila útját állta Cserép Jánosnak, kipattant az autójából és a négy gyerekes apuka vezetőoldali ajtaja mellett termett és nyomdafestéket nem tűrő szavak kíséretében kiabált. A fideszes ügyvezető észrevette a polgármesterjelölt kezében lévő mobilt, amelyet megpróbált az ablakon keresztül benyúlva kiütni a kezéből, de mivel ez nem sikerült, elviharzott a helyszínről. - erről Cserép János számolt be internetes oldalán.

A város szemetes, a hulladékszállítás olykor döcög, patkányok szaladgálnak időnként Esztergomban és a hulladéktárolókból időről-időre kibuggyan a szemét – ezzel lapunk is sokat foglalkozott már.

Az önkormányzat egyik erős embere azon háborodhatott fel, hogy Esztergom Önkormányzata 6 havi jutalmat igyekszik számára megszavazni a Fidesz frakció egy sürgősségi előterjesztés alapján a mai napon és erről leguitóbb a Szeretgom számolt be. Az előterjesztés nem részletezi pontosan, hogy hány forintot jelent ez a 6 havi jutalom. Utoljára 2010-ben írt a Szeretgom arról, hogy Nagy Attila fizetését 800 ezer forintra emelte a képviselő-testület.

Olyan pletykák is felröppentek, hogy a 6 havi jutalom tulajdonképpen a Fidesz dorogi kampányát fedezné – de ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta helyi forrásunk.

Frissítés (2019. május 16. 19:25)

A mai képviselő-testület ülésén kiálltak a kormánypárti képviselők a szakember mellett és megszavazták Nagy Attila jutalmazását:

A videórészlet az Régió TV Esztergom felvétele (http://rtve.hu/index.php/musorok/testuleti-ules/item/15291-testuleti-ules-2019-05-16)


 

h i r d e t é s