h i r d e t é s

Esztergomhoz hasonlóan Törökbálintnak is megvan az álellenzéke

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Esztergomhoz hasonlóan Törökbálintnak is megvan az álellenzéke

2019. augusztus 30. - 08:21

 

Kiszállt a törökbálinti ellenzéki együttműködésből Kun Anna képviselőjelölt, miután számonkérték, ugyan miért osztja meg a kampányterveket és más titkos anyagokat a Fidesz alpolgármesterével. 

Forrás: torokbalint.hu

A történetet a 444.hu írta meg.

A helyi ellenzék tagjai arra lettek figyelmesek, hogy a kampányanyagaikat tartalmazó Google Drive-fiókhoz Kun Anna hozzáférést adott Földvári Lászlónak, a törökbálinti alpolgármesternek, aki a Fidesz kampányát irányítja. A képviselőjelölt, aki az MSZP támogatásával kezdte a munkát, majd a DK-hoz igazolt át, tagadta a vádat, és azt állította, feltörték a fiókját. Társai erre azt követelték, tegyen feljelentést, és erről mutasson bizonyítékot is. Ekkor Kun Anna bejelentette, hogy kilép az ellenzéki összefogásból, mert nem tetszik neki "a kampány várható stílusa", meg összeegyeztethetetlen az ő szociáldemokrata értékeivel.

A szivárogtatás gyanúja már korábban is felmerült, az önkormányzat feltűnően az ellenzéki csapat előtt járt.

Törökbálinton egyébként az MSZP-ből kiugrott Szentmiklósi-Tóth Tamás indult el független polgármester-jelöltként, aminek elnyerésére ugyan nincs esélye, de szavazatokat vonhat el a helyben egyébként erősnek számító ellenzéki összefogástól. Kun Anna Szentmiklósi-Tóth csapatával folytatja a politizálást, miután lebukott a szivárogtatással.

444 cikkéből az is kiderül, hogy a kiugrás után Kun Anna közleményét ugyanaz az aktivista szórta szét a városban, aki a Fidesz szórólapjait. (hvg.hu)


 

h i r d e t é s