h i r d e t é s

Ezt a harcot elbukta a Fidesz Esztergomban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ezt a harcot elbukta a Fidesz Esztergomban

2019. augusztus 26. - 06:59

 

"Jót akarunk elvtársak, de így sikerült" - majdnem a tervek szerint sikerült a fideszes önkormányzati képviselő életműve, a körzetében található járdák és utak megújítása.

A terv többé-kevésbé jó volt, a kivitelezésbe csúszott némi hiba - sikerült parlagfűvel elárasztani két lakótelepet is. A képviselő támogatói szerint magyar anyafölddel, a lakótelepen élők szerint építési törmelékkel és parlagfűvel fertőzött földdel valósult meg a területrendezés.

Legutóbb augusztus 15-én írtam arról, hogy a Schweidel József utcai lakótelepet ellepte a parlagfű.

A cikk eredményes volt, mert másnap az önkormányzat megbízásából dolgozó cég nagy erőkkel vonult fel a területre és megkezdték az allergén növény kaszálását, amelyről Kovács Géza, a Szeretgom Egyesület színeiben induló, a lakótelepen élő képviselőjelölt számolt be a Facebook oldalán:

Ez mind szép és jó, azonban a problémát eddig senki nem oldotta meg! Nem véletlenül írtam a korábbi cikkben azt, hogy

Amennyiben európai ország lenne a hazánk és a jogállam pártatlanul működne, a földcsere és a felelősök megtalálása volna a következő lépés. Annak, aki kiadta és átvette a munkát azonnal távoznia illene a posztjáról, annak, aki kivitelezője volt a munkálatoknak, nem lehetne más választása, mint önköltségen kármentesíteni.

A parlagfű újra nő

A jelenlegi képviselő már kezdheti mosni a kezeit, hiszen nem indul újra és Esztergom sajnos jelenleg egy következmények nélküli város.


 

h i r d e t é s