h i r d e t é s

Félelmetes lény szállt elő a viharfelhőkből Zambia felett

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Félelmetes lény szállt elő a viharfelhőkből Zambia felett

2017. március 17. - 11:22

 

Félelmetes égi jelenséget fotóztak egy szupermarket parkolója felett az afrikai Zambiában - írja a Paranormal.hu.

Ráadásul a sötét árnyszerű alak kísértetiesen hasonlít a Harry Potter filmek egyik rémségére. Mi lehet félelmetesebb annál, ha az ember lencsevégre kap egy kísértetet? Talán csak az, ha ezt fényes nappal teszi egy bevásárló központ parkolójában. A helyiekben alighanem megfagyott a vér, amikor a különös jelenség felbukkant az alacsonyan szálló felhők között. Úgy látszik, hogy az elmaradott afrikai országban is akadnak kamerás mobiltelefonok. Így szerencsére lefotózták.

Mindez Észak-Zambiában történt, Kitwe városában, a Mukuba bevásárlóközpont felett. A furcsa “lény” felhők közt bukkant fel. Tucatnyi szemtanú is szájtátva figyelte fél órán keresztül, majd lassan szertefoszolott.

Hogy valójában mi lehetett, nehéz megállapítani. Többen valami különös légköri jelenségre, vagy délibábra gyanakodtak. Azonban az árnyalak inkább tűnik valamiféle élőlénynek, és igen hatalmas lehetett, ha a felhők magasságában is ekkorának tűnt a földről nézve.

Sokan vannak, akik igazinak gondolják a felvételt, és azzal érvelnek, látszik, hogy a dementor szerű alak egy szilárd, homogén anyagból áll, mely teljesen más, mint az azt körülvevő égbolt felhői. Mások viszont egyszerű hamisítványnak vélik a képeket, amit csak szenzációkeltés végett készítettek.

Természetesen az ufológusoknak is meg van rá a magyarázatuk. Korábban már beszámoltunk róla, hogy többen úgy vélik, láthatatlan entitások élnek a Föld légkörében, az álcéázott földönkívüliekről nem is beszélve. Bármi is volt a hátborzongató jelenés, az biztos, hogy a híre körbejárta a Földet.

 

napiufo.hu / paranormal.hu


 

h i r d e t é s