h i r d e t é s

Félmilliárdért újítja fel a soproni uszodát Tiborcz haverja

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Félmilliárdért újítja fel a soproni uszodát Tiborcz haverja

2018. február 20. - 16:12

 

A NER közbeszerzéseinek egyik legnagyobb bajnoka, a West Hungária Bau Kft. újíthatja fel a soproni Csík Ferenc Uszodát. - írja a 168ora.hu.

Forrás: 168ora.hu

A Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számában olvasható hirdetmény szerint a Paár Attila tulajdonában levő cég 490 millió forintért vállalta a megbízást.

A Fidesz-közeli milliárdos cége, amely korábban a Várkert Bazár kivitelezési munkáit is végezhette, a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt. ajánlatát ütötte ki

írja a hvg.hu.

A soproni Lővér Fürdő – Csík Ferenc Uszoda a Modern Városok Program keretén belül, állami forrásból újul meg. A rossz állapotban levő fürdő helyén felépülő fedett létesítmény nemzetközi versenyek rendezésére is alkalmas lesz.

A Forma-1 monacói futamára induló Paár Attilát – a Magyar Judo Szövetség fejlesztési alelnöke – májusban Orbán Viktor miniszterelnök veje, Tiborcz István meghitt társaságában. a Mészáros Lőrinc által bérelt luxus-magánrepülőgép környékén fényképezte le a Hír TV Célpont című műsorának stábja. Paár volt az, akinek az akkor frissen alapított cége, a WHB Befektetési Kft. – ehhez tartozik a West Hungária Bau is – 2015-ben megvette Tiborcztól az nemrég kirobbant botrány középpontjában álló Elios Zrt. felét.

Az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) szerint az Elios szervezett csalási mechanizmust kiépítve nyerte el egymás után a közvilágítási pályázatokat 2010 és 2014 között.

168ora.hu.


 

h i r d e t é s