h i r d e t é s

Fideszes polgármester sofőrje vigyázza az éjjel ellenzéki plakátokat tépkedő munkásokat a II. kerületben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Fideszes polgármester sofőrje vigyázza az éjjel ellenzéki plakátokat tépkedő munkásokat a II. kerületben

2019. szeptember 30. - 10:51

A közpénzen fizetett illetőt az ellenzéki jelölt kapta rajta, amint a kormánypártnak dolgozik. - írja a nepszava.hu.

Fotó: Őrsi Gergely Facebook oldala

A II. kerületi fideszes Láng Zsolt polgármester önkormányzatának autója, abban pedig a közpénzen fizetett sofőr követte és instruálta a Lángnak, mint kormánypárti jelöltnek plakátoló embereket - írja az ellenzéki pártok közös jelöltje, Őrsi Gergely közösségi oldalán. Őrsi videót is közzétett a történtekről, ebből az is kiderül:

a közpénzen fizetett sofőr felügyelte munkások nem csak plakátolnak éjjel a Fidesznek, de közben bőszen tépkedik az ellenzéki hirdetéseket is.

Amikor rátaláltunk a sofőrre, először azt próbálta tagadni, hogy ő saját maga lenne, majd arra sem emlékeztek, hogy került a kezükbe az a plakát, amit ők maguk szedtek le

- írja Őrsi. Rendőrt hívtak, a rendőrök kérdésére pedig először azt sem tudták megmondani, milyen cégnek és kinek a megbízásából járnak el - teszi hozzá -, ehhez hosszasan kellett telefonálgatniuk. Őrsi szerint a mostani tépkedés nemcsak a választás rendjének megsértése, hanem több annál:

önkormányzati alkalmazottakat kampányolásra, különösen rongálásra kötelezni súlyos törvénysértés.

A történtek miatt feljelentést tett, és felszólítja a jelenlegi városvezetést, hogy ne rongálásra költse az adófizetők pénzét.

nepszava.hu


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky