h i r d e t é s

Fluor Tomi is meglátta Tóth Gabi 7 milliós Rolexét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Fluor Tomi is meglátta Tóth Gabi 7 milliós Rolexét

2022. augusztus 18. - 16:44

Jól mehet a sora a kormánypárt bűvkörében élő "nemzethy csalogánynak".

Forrás: sugarbirdofficial/Instagram

Nem akármilyen órát fedezett fel Tóth Gabi csuklóján Lakatos Zsolt óraszakértő. A szakember néhány, az énekesnőről megjelent fotó segítségével járt utána az ékszer típusának - számolt be róla a Pénzcentrum.

Lakatos Zsolt a képek alapján azt állapította meg, hogy az óra egy Rolex Submariner arany-acél változata feketében. Azon ugyan hezitált, hogy a modell az újabb 41 milliméteres vagy a régibb 40 milliméteres-e, végül arra jutott, hogy egy Rolex Submariner 126613 lnről, vagyis az újabb változatról van szó.

A szakértő szerint ennek listaára 14 600 euró, piaci ára pedig valamivel 17 000 euró felett van, vagyis az óra ára megközelíti a hétmillió forintot.

A hírre mások mellett Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi is felfigyelt, aki rövid Twitter-bejegyzésében azt írta, „ha tudtam volna, hogy hétmilliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben.”

ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.

— Fluor (@fluor_tomi) August 18, 2022

A jelek szerint ateista zenész ezzel vélhetően arra utalt, hogy Tóth Gabi újabban többször is hangot adott vallásosságának, májusban például a közmédiában beszélt hitének megéléséről, valamint arról, hogy saját tapasztalata van a keresztényüldözésről.


Forrás: sugarbirdofficial/Instagram

Azt persze nem tudni, hogy a Rolexet a Fideszhez való látványos sodródása óta engedheti-e meg magának az énekesnő, vagy egyébként is volt olyan sikeres a karrierje, hogy megvehessen egy ilyen példányt, mindenesetre Tóth Gabi mostanában egyre közelebb kerül a Fiderszhez. Olyannyira, hogy amikor a hvg.hu a múlt héten e-mailben kereste, egy fideszes e-mail címről pattant vissza az énekesnőnek küldött levél.

* de lehet még egy opció, amiről a többség 18 koráig leszokik. Nevezetesen az, hogy felpróbálunk ezt-azt, kölcsönkérünk stb..., hogy szépek és igényesek legyünk a diszkóban... (Népszava)