fbpx Frontemberét ünnepli a Tankcsapda pénteken a Budapest Parkban | CIVILHETES

h i r d e t é s

Frontemberét ünnepli a Tankcsapda pénteken a Budapest Parkban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Frontemberét ünnepli a Tankcsapda pénteken a Budapest Parkban

2018. május 03. - 11:24

 

Frontemberét, az idén ötvenéves Lukács Lászlót ünnepli pénteki koncertjén a Tankcsapda a Budapest Parkban. A rendezvény hetek óta teltházas.

A kép illusztráció! - Forrás: Tesztvilág.hu

Lesz sok meglepetés, pukkanás, szemet, fület kényeztető effektek, de mindenekelőtt dübörgő rockzene - mondta Sidlovics Gábor, az együttes gitárosa az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában.

Fejes Tamás dobos arról beszélt, hogy a jövőre 30 éve alakult Tankcsapda mindig aktuális zenekar volt, soha nem révedt a múltba. "Van jövőnk, mindig ráteszünk egy lapáttal. Ez a hivatásunk, addig nem akarjuk levenni a lábunkat a gázpedálról, amíg a közönség szeretete elhalmoz minket" - fogalmazott.

Lukács László énekes, basszusgitáros szerint az 50. születésnap csak egy állomás, amit jól meg lehet lovagolni, és ezt szégyen nélkül meg is teszik.

Mint elhangzott, hatalmas megtiszteltetés volt számukra, hogy a Metallica (pontosabban Kirk Hammett gitáros és Robert Trujillo basszusgitáros) áprilisi budapesti koncertjén a Sportarénában előadta a Tankcsapda A legjobb méreg című számát.

A frontember elmondta, hogy a "Legyél rocksztár!" felhívás keretében, kerek születésnapjához kapcsolódva ő is megajándékozta egyik rajongóját egy korábbi autójával. A pályázat során bárki javasolhatott valakit, aki egy jó ügy érdekében az autóval megkönnyítheti vagy segítheti mások munkáját.

A Tankcsapda 1989-ben alakult Debrecenben, eddig tizenhat albumot készített.

Legfontosabb lemezeik:

A legjobb méreg (1992), Jönnek a férgek (1994), Az ember tervez (1995), Ha zajt akartok! (1999), Agyarország (2001), Élni vagy égni (2003), Rockmafia Debrecen (2012). (MTI)


 

h i r d e t é s

Kommentek