h i r d e t é s

Gondolatok a szopásról

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gondolatok a szopásról

2019. október 09. - 11:38

Sokat agyalunk manapság ezen a Borkai-ügyön... Nonszensz, egy fideszes politikus botrányba keveredett. Mi ebben az új?

Forrás: nyugat.hu

A lányok felnőttek ivarérettek, sem jog sem biológia nem gátolja őket abban, hogy valakinek, bárkinek a végére cuppanjanak. Lehet erkölcstelennek nevezni tevékenységüket, azon bosszankodni, hogy ezért pénzhez jutottak, a magyar nép bele is döglene, ha nem „kurvaanyázhatna” egy jóízűt minden nap. Mindezt a Magyarországon hirdetett keresztényi kultúra fennakadás nélkül – akárcsak a lányok – lenyeli.

De nézzünk bele egy kicsit jobban ebbe a hírbe. Adva van egy politikai éra. Lényegében az előző rendszerek romjain kakaskodik. Tartja magát a régen is bevett igényekhez, jelesül a három P-hez. Pénz, pina, politikai hatalom. Érdekes pályaíveket figyelhetünk meg Magyarországon a sikeresnek nevezett emberek körében.

Amint ismertségre tesznek szert – légyen az pozitív, vagy negatív – aktuális tevékenységüket – melynek hírnevüket köszönhetik – már közel sem lesz olyan izgalmas számukra. A kvázi könnyen jött siker már nem elég. Új kihívások felé kacsintgatnak. Persze olyan pályán, ahol legalábbis könnyebben leküzdhető akadályokat kell legyűrniük a siker érdekében. Ki hallott már olyanról, hogy egy egyszeri médiaszemélyiség hirtelen felcsap atomfizikusnak? Nem lehetetlen, de nagyon valószínűtlen elképzelés.

A fentebb említett három P pedig kétségtelenül sokkal csábítóbb. Vonzásuknak nagyon nehéz ellenállni. Furcsa gondolat, hogy a csábítás e gaz eszközeivel olyan emberek élnek, akik egyébként leginkább annyira vonzók mind testiekben, mind szellemiekben, mint egy takarítatlan budi és annak több napos tartalma. Ez az igazi afrodiziákum.

Ha pedig azt nézzük, hogy a fizetség, amit ezért az érintett lányok kaptak, nem is Borkaié, sőt még az államhoz sem köthető, hiszen (többek közt) uniós támogatást kaptak „szolgáltatásaikért” cserébe.

Csak ezen, tagadhatatlan tények ismeretében is levonható a nagyon fájó következtetés: A lányok aligha vádolhatók bármi erkölcstelenséggel. Tették, amiből hasznot remélhettek (kis túlzással kellemes a hasznossal).

Ahogy bevezetőnkben is szerepel; egy fideszes politikus botrányba keveredett. Mintha nem történne meg ez minden nap. Semmi hírérték. Annak, hogy már most nagyon valószínű, hogy a győri polgármester is ugyanúgy megússza ezt az egészet, mint például Deutsch, legalább akkora hírértéke van, mintha bilincsben vezették volna el Borkait, csupán bevallott bűncselekményeiért.

A kérdés csupán annyi mindezek tükrében, hogy ki szopott most igazán?


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s