h i r d e t é s

Hálából hozta el szüleit Budapestre, mind meghaltak a Hableány balesetében

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hálából hozta el szüleit Budapestre, mind meghaltak a Hableány balesetében

2019. május 31. - 07:13

 

A 38 éves nő, hatéves gyermeke és a nagyszülők sem kerültek eddig elő. - írja az nlcafe.hu.

Virág és mécsesek a rakparton a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó közelében, a Margit hídnál 2019. május 30-án. A Hableány turistahajó és a Viking Sigyn szállodahajó május 29-én éjszaka ütközött össze a Margit híd közelében, majd a turistahajó felborult és elsüllyedt fedélzetén 33 dél-koreai turistával és a kéttagú magyar személyzettel. A balesetben heten meghaltak, hét embert kimentettek, 21-en eltűntek. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Egy 38 éves nő, hatéves gyermeke és a hatvanas éveikben járó nagyszülők is valószínűleg meghaltak a szerda esti tragikus hajóbalesteben.

A Hvg.hu a Chosun dél-koreai lap értesüléseire hivatkozva azt írja, hogy a fiatal, kozmetikusként dolgozó nő hálából vette az európai utat a szüleinek, amiért sokat vigyáztak az unokára, amíg ő dolgozott.

Forrás: MTI Fotó: Balogh Zoltán

A gyermek édesapja munkája miatt nem tudott a családdal tartani, de már úton van Magyarországra.

Az utat szervező utazási iroda a Hvg.hu szerint azt mondta, a  Hableányon utazó turisták többsége egy család tagja volt, köztük volt három nyugalmazott belügyminisztériumi dolgozó, akik közül csak az egyiket sikerült kimenteni.

nlcafe.hu

 


 

h i r d e t é s