h i r d e t é s

Hangerősítés

Olvasási idő
4perc
Eddig olvastam
a- a+

Hangerősítés

2022. január 05. - 12:56

Megafon Kft. a neve a cégnek, mely, teljes, üvöltő hangerőre kapcsolva, Rogán vezérletével meghódította Orbán számára a Facebookot.

A kép illusztráció! - Forrás: Unsplash/Andy Makely

A Megafon kft. áldásos tevékenysége folytán, melynek során (eddig) bagatell félmilliárd adóforintunkkal lepte meg a médiaszolgáltatót, Szijjártó, Varga Judit és Dúró Dóra (!) utcahosszal előzi a legolvasottabb ellenzékit, Gyurcsányt. A többiekről nem is beszélve.

Az akusztikai membrán egy vékony, vibráló réteg, mely hangot produkál.

A késő Kádár-korszak rádiós könyvsorozatát hívták Membrán könyveknek. Színvonalas kiadványai egyike éppen Victor Klemperernek a goebbelsi propagandahadjárat módszertanát elemző zseniális könyve volt: A Harmadik Birodalom nyelve, a náci propaganda, a tömegek ideológiai megdolgozásának leírása.
Mely könyvet haszonnal forgathatta volna a korábbi kormányerő, jelenleg ellenzék, hogy felfedje Orbán sikerének, a saját kudarcának titkát – de, sok-sok figyelmeztetés ellenére nem tette.

Orbán, Rogán és Habony, Arthur J. Finkelstein nyomán szinte pontról pontra megvalósította mindazt, ami ott írva vagyon Az eredmény közismert.
Talán csak az ellenzéki politikusok és politológusok számára nem. A mai napig sem.

A megafonokat nem volt nehéz eredménnyel alkalmazni ebben a hagyományosan házmester-országban, sok-sok, hazafias buzgalmában elhülyített, vagy előnyökért bármire képes alattvaló (vesd össze: jobbágy) agyának, szívének elhódítására.

E hangerősítők olyan agyrémeket közvetítenek és indukálnak, mint a homofób törvény, és a nyomán sarjadt állampolgári felelősségvállalás, mely egyeseket arra késztetett, hogy az Oroszlánkirály, a Pumukli és a Csipkerózsika sorai közt is illegális LMBTQ-ügynökként megbúvó, a gyermekeink nemi identitását veszélyeztető liberális propagandát gyanítson.

Vizionálom, ahogy a jeles férfiú (vagy nőszemély) idejét, energiáját a legszentebb célra fordítva előbb alaposan tanulmányozza a homofób törvényt (ő nem így hívja), majd előkapja a sifonérból a (gyermekei felnővén) húsz éve nem forgatott mesék videó-szalagos, esetleg könyv formátumú változatát, és kritikai vizsgálat tárgyává teszi.
Majd, Heuréka felkiáltással tárcsázza a Médiahatóságot (a számot a gyakori hívás miatt fejből tudja), a telefonközpontos hölgytől az illetékes ügyintéző néptárs kapcsolását kéri, majd, bekapcsoltatván előadja jól megalapozott vádjait.
A feljelentésnek, melyet befogadtak, ügyszámát rögzíti, hogy később figyelemmel kísérhesse az akta stációit, útját, ezután elégedetten hátradől.

Végtére is ki bizonyítja, hogy a Csipkerózsikát álmából ébresztő királyfi tényleg fi volt-e?

És a Médiahatóság teljes gőzzel nyomoz! Az Oroszlánkirály versus Orbán ügyben két teljes hétig vizsgálódtak! (Ebből a történetből azért pszichiátriai bestseller írható!)

Mindenesetre tovább jogsértésekre hívom fel a néptárs figyelmét!
Vuk biztos fiú volt? A rút kiskacsa hattyúvá változása nem minősülhet nemváltó beavatkozásnak?
És gyalázzák a vadászokat! Inkluzíve népünk nagyjait, méltóságos és tekintetes Semjén, Kovács urakat!
A Bambi! Gaz propaganda, hogy lelőtték a mamáját! Biztos részegen elcsavargott! Ennyi!
Különben is! Ez a Felix Salten antifasiszta író volt! Nép- és nemzetellenes judeo-bolsevista fattyú! De, hál' Istennek, a mieink elintézték!

Szóval, van itt még tennivaló, bőven!

Például az ellenforradalom exportjával! Mely dicséretesen alakul.
Romániai magyar képviselők terjesztettek elő a magyarhoz hasonló homofób törvénytervezetet a román törvényhozásban.
Erdélyi nemzettársainkat is meg kell védenünk a fertőtől!
Nem kerültek rossz helyre az Orbán által osztogatott százmilliárdok!
A kiegyensúlyozó politikát folytatni próbáló Markó Béla után Kelemen Hunor működése semmiféle kívánnivalót nem hagy, így a Rácz Jenő többszöri súlyos, kínos kudarcával végződőtt az Erdélyi Magyar Polgári Pártra már nincs is szükség! Magát az RMDSZ-t vették be/meg.
(Rácz pedig bukása után Budapestre települt, sok-sok onnan elszármazott kollégájával karöltve innen védi erdélyi véreit, dúsan javadalmazva a Magyarságkutató Intézet fedőnevű műintézmény igazgató székében, igazolva a tényt, hogy ebben Orbán birodalma talán különbözik a nagy elődétől: elsődleges a párthűség volt, de ott a tehetségtelen idiótákat – mondjuk Keitel és Jodl kivételével, de hát ők Fejbólintó Jánosnak kellettek – azért előbb-utóbb csak elcsapták.

Szóval az export! Nem áll meg a határaink körül, sőt az egész Földön sem. Beindult az űrmérnök-képzés! Az űrprogram örve alatt mennyi pénzt lehet ellopni! De nem csak ez a cél! Megelőzni Amerikát, Európát, a zsidókat, akik Csurka testvér szerint már fölparcellázták a Holdat!

Az ellenzék, mely most éppen Márki-Zay és Jakab vitájával és az Atomenegiai Hivatal élére mindhalálig kinevezett, ostoba ábrázatú és tekintetű pártkatona ügyével van elfoglalva, pedig jobban teszi, ha – legalábbis a Volánbusz járatain – befogja a pofáját! Tasnádi, volt III/II hivatásos tiszt cége végzi ott az ellenőrzést.

Egyébként pedig jó lenne, ha az ellenzéki vezetők, tanácsadóik végre elolvasnák Klemperer művét. A membrán halk hangját a megafonok általános üvöltése közepette is meg lehet/kell hallani!

Hogy Hitler és Goebbels milyen kiváló munkát végzett (persze a német nép hagyományos mentalitását is figyelembe véve), azt nem csak annak a néhány értelmiséginek, művésznek élete végéig tartó párthűsége jelzi (jóval Hitler bukása után), mint Elly Ney, Leni Riefenstahl, (a holland) Willem Mengelberg – hogy mást ne említsek, hanem a közember vérébe ivódott, rend, fegyelem márkajelű mentalitás is. Még akkor is, ha a nácizmus esetleg sokuk számára múló kaland volt.
Sosem fogom elfelejteni a pár éve újraegyesített Berlin városi autóbuszán játszódott jelenetet: vénasszony száll föl és mutatja körbe a bérletét – az utastársaknak.

Címkék: 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s