fbpx Hatszor küldték haza helyhiány miatt a kórházból a rákos édesanyát | CIVILHETES

h i r d e t é s

Hatszor küldték haza helyhiány miatt a kórházból a rákos édesanyát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hatszor küldték haza helyhiány miatt a kórházból a rákos édesanyát

2021. május 05. - 20:32

 

Hatszor vitte mentő a kórházba az utolsó hónapokban, de mindig hazaküldtek egy 43 éves rákos veresegyházi nőt a családjához. 

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Az indoklás mindig az volt, hogy nincs hely kórházban a covidos betegek miatt. Erről a nő férje beszélt az RTL Híradónak. A nő januárban az otthonában halt meg.

Anitánál először 2016-ban diagnosztizáltak mellrákot, a betegsége 2020-ban újult ki. Tavaly február végén ájultan talált rá a férje otthon, azonnal kórházba vitték. De nem sokáig maradhatott bent, miután elkezdték kiüríteni a kórházakat a járvány miatt. A nő ezt követően sugárterápiára járt, jobban lett, de tavaly novemberben megint romlott az állapota és egy vidéki kórházba szállították a mentők. Reggel 9 órától estig a folyosón feküdt, azt mondták neki, hogy annyi a covidos beteg, hogy nem tudják sehova tenni – nyilatkozta férje a Híradónak. Anitát hazavitték, majd pár héttel később vissza a kórházba. Azonban újabb kiürítés miatt mentővel ismét hazavitték őt. A férje szerint az utolsó hónapokban ez a folyamat hatszor játszódott le.

"Ezt nézték végig a gyerekeim hétről-hétre, hogy anyát elviszik a mentők" – mondta a férje, aki szerint nem biztos, hogy felesége normál körülmények között életben maradt volna, de úgy érzi, hogy nem kapott alapos, méltó ellátást. A férfi egyedül neveli az 5 éves lányát és a 7 éves fiát, dolgozni egyelőre nem tud. (24.hu)

 

Ha tud és szeretne segíteni a családnak, erre a számlaszámra utalhat:
Ruff Dániel: 11773425-03916849


 

Kommentek

h i r d e t é s