h i r d e t é s

Hétfőn már több szerep jut a napsütésnek, kissé emelkedik a hőmérséklet is

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hétfőn már több szerep jut a napsütésnek, kissé emelkedik a hőmérséklet is

2022. április 04. - 05:39

Sok lesz felettünk a gomolyfelhő, de számottevő csapadék már nem várható. A folytatásban pedig fokozatosan melegszik az idő. 

Hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap, említésre méltó csapadék nem várható. Többfelé élénk lesz a délnyugati szél, melyet helyenként egy-egy erős lökés is kísérhet. Hajnalban -8 és 0 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, a kevésbé felhős, fagyzugos helyeken lesz a leghidegebb. Délutánra 6 és 13 fok közé melegszik a levegő.

Orvosmeteorológia

Hétfőn időjárási front nem lesz felettünk, de a magasban melegedés kezdődik, így a melegfrontra érzékenyek körében tünetek jelentkezhetnek. Emiatt felerősödhetnek a gyulladásos eredetű panaszok, vérnyomás-ingadozás, migrén, tompaság, dekoncentráltság, bágyadtság is előfordulhat.

Hajnalban, reggel hideg lesz, emiatt pedig a kopásos eredetű ízületi panaszok is felerősödhetnek.

A szeles időben fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység, nyugtalanság is jelentkezhet.

Alacsony lesz hő- és komfortérzetünk, emiatt ölözzünk melegen, rétegesen.

Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk minél több zöldséget, gyümölcsöt, figyeljünk a megfelelő vitamin-utánpótlásra!

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s