h i r d e t é s

"Hiába kísérletezik a Fidesz, nem tud éket verni közénk!"

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

"Hiába kísérletezik a Fidesz, nem tud éket verni közénk!"

2021. január 10. - 06:26

 

Méltóságát vesztett fideszes vezetők "moslékkoalíciónak" hívják az ellenzéki összefogást, élén Gyurcsánnyal. Orbán kolbászozik.

Tóth Bertalan az MSZP elnöke - Forrás: Hírklikk

Az új év első Klikktv-s beszélgetésére Tóth Bertalant, az MSZP társelnökét hívtuk, aki az öt másik ellenzéki párt vezetőjével, kedden a közös kormányzás garanciáit fektették le a sajtó előtt, vagyis ahogy Tóth fogalmazott: „az ajánlattétel megvolt. Március közepén be fogjuk mutatni a közös programunkat, amit társadalmi egyeztetésre szeretnénk bocsájtani – úgymond társadalmasítani szeretnénk”.

Tóth szerint a „Fidesz minden bizonnyal meg fog próbálni a hat párt közé éket verni, de az augusztus óta tartó szoros egyeztetési folyamat bizalmat épített közöttünk és arra koncentrálunk, ami közös bennünk, hogy demokratikus, szociális és igazságos Magyarországot építsünk.” Véleménye szerint már a költségvetéssel is sorsfordító tud lenni az új kormány, amely képes arra, hogy megmutassa a magyar embereknek, hogy „milyen a korrupció- és protekciómentes gazdaságpolitika, amikor oda jut több, ahol nagyobb szükség van rá, és ahol nem csak a jómódban élő fiatalok életkezdését támogatjuk.”


 

Kommentek

h i r d e t é s