h i r d e t é s

Hogyan válasszunk vőlegény ruházatot az esküvőre?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Hogyan válasszunk vőlegény ruházatot az esküvőre?

2023. január 30. - 08:18

A vőlegény ruházatának kiválasztása egy fontos része az esküvői tervezésnek. A vőlegénynek megfelelő ruha kell, ami jól mutat rajta, kényelmes, és illik az esküvői ceremóniához és a helyszínhez. Ez lehet egy kihívás is, de ha jól megnézzük a lehetőségeket, akkor biztosan megtaláljuk a megfelelőt.

Forrás: eskuvopalota-budapest.hu

Az esküvői ceremóniák többféle stílusúak lehetnek, így a vőlegény ruházata is változhat. A klasszikus esküvőkre a férfiak általában fekete frakkot viselnek, míg a casual esküvőkre általában sportosabb öltözetet választanak. A ruházatnak elsősorban az esküvői ceremóniához és a helyszínhez kell illeszkednie.

Nagy segítség, hogy az Esküvőpalotánál számos öltönymárka található meg, így mindenki megtalálhatja az ő stílusához illőt. Kiemelt márkák például a Manzetti és a Carl Gross.

A kiválasztás lépései

Az esküvői ruházat kiválasztásakor fontos, hogy időben elkezdjük a keresést, hogy ne legyen kapkodás a vége, legyen elegendő idő az esetleges módosításokra és a próbákra.

Az első, amit figyelembe kell venni, az a vőlegény testalkata. Ha a vőlegény alacsonyabb, akkor a magas talpú cipő és a magas nyakú ing segít vizuálisan növelni a testmagasságot. Ha a vőlegény magasabb, akkor a laposabb talpú cipő és a rövidebb nyakú ing jobb választás.

A döntés meghozatalakor fontos figyelembe venni a költségeket is. A vőlegény ruházatának kiválasztása lehet drága, de ha jól megnézzük a lehetőségeket, akkor találunk olyat, ami megfelelő és nem kerül túl sok pénzbe.

Ügyelnünk kell továbbá a kényelemre is. A vőlegénynek jól kell éreznie magát a ruhában, hogy a pár mindkét tagja élvezhesse a nagy napot. A kényelemről szólva, érdemes olyan anyagokat választani, amelyek légáteresztőek és kellemes a viselésükre, ilyen például a pamut vagy a selyem.

Igazodjon a menyasszony ruhájához

Érdemes szem előtt tartani a menyasszony ruháját is. Ugyanis a férfi viseletének illeszkednie kell a hölgyéhez, hogy harmonikus legyen az esküvői öltözet. A színeknek is passzolniuk kell egymáshoz, továbbá az esküvő választott témájához és a helyszín stílusához. Fontos szerepe van a vőlegény ízlésének is.

Az Esküvőpalota oldalán rengeteg inspirációt találhatunk a vőlegény ruházatának kiválasztásához. Az oldal különböző stílusú és színű ruhákat mutat be, és segít a férfiaknak megtalálni a megfelelő ruházatot.

Összefoglalva, a vőlegény öltözetének kiválasztása fontos része az esküvői tervezésnek. Olyan ruhát kell vennie vagy béremie, ami jól mutat rajta, kényelmes, és illik az esküvői ceremóniához és a helyszínhez. Az Esküvőpalota mindenkinek segít megtalálni a megfelelő ruházatot a nagy napra, érdemes náluk kezdeni a keresést.


Kommentelne? Kattintson ide!