h i r d e t é s

Hol érdemes miskolci állásokat keresni a szállítás és fuvarozás területén?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Hol érdemes miskolci állásokat keresni a szállítás és fuvarozás területén?

2023. június 23. - 10:14

A miskolci állások között is találni sok olyat, ami a szállítás és fuvarozás területén biztosít megélhetést. De biztos, hogy eddig jó helyen kerestük ezeket a munkákat? Ebben a cikkünkben adunk pár tippet, hogy hol érdemes utánanézni ezeknek a lehetőségeknek.

Forrás: miskolcallas.hu

A helyi online állásportálok sok miskolci állást tartogatnak

Amikor új munkahely után kutatunk, akkor ma már nem szabad figyelmen kívül hagynunk az online lehetőségeket. Ezek közül is az olyan helyi portálokat érdemes első sorban felkeresni, melyek relevánsak számunkra, ilyen például a MiskolcÁllás is. Itt lehet miskolci munkákat találni szállítás és fuvarozás területén, ám ha valakit a konkrétumok érdekelnek, akkor olvasson tovább: Read more

További online lehetőségek

Az internet tartogat még számunkra sok további lehetőséget is, ilyen például a legtöbb országos állásportál is, ahol szintén találkozhatunk jó ajánlatokkal. Ráadásul ha a fuvarozás és szállítás a cél, akkor ott találhatunk olyan cégeket is, melyek bár nem helyiek, de akár külföldi fuvarokat is bonyolíthatunk majd rajtuk keresztül, feltéve ha ezt szeretnénk.

Ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk a közösségi média erejét sem. Ez is egy olyan terület, ahol szinte hemzsegnek az állásajánlatok számos területen, így akár ezen is. Itt két különböző helyet is meg lehet nézni. Egyrészt a helyi fuvarozó és szállítmányozó cégek Facebook-profilján, melyre feltehetően felteszik a toborzó hirdetésüket. Másrészt a helyi munkát keres és kínál csoportokba is érdemes belépni, ugyanis ez is egy kiváló gyűjtőhely.

Offline álláshirdetések a szállítás és fuvarozás területén

A helyi munkaügyi központban is találhatunk releváns álláshirdetéseket. Sok cég rajtuk keresztül próbál meg toborozni. Itt fontos kiemelni, hogy a személyes jelenlét mennyire számít. Egyrészt azért, mert személyre szabottan is tudnak segíteni, másrészt számos cég helyez ki plakátokat az várókba, melyek között szintén találhatunk megfelelő hirdetést magunknak.

A helyi lapokat is érdemes átböngészni, ahol találhatunk további munkákat is.

Ne felejtsük el megkérdezni az ismerőseinket!

Az egyik legalapvetőbb információforrás, amit a legtöbben elfelejtenek, az az ismerősi kör! Ha van olyan személy a családban vagy az ismerőseink között, aki a szállítás és fuvarozás területén dolgozik, akkor őt kell először felkeresnünk.

De ha nincs is ilyen személlyel kapcsolatunk, akkor sem kell aggódnunk, ugyanis számos cégnél keresnek sofőrt, akár csak B vagy C kategóriás jogosítvánnyal is, így bármikor rábukkanhatunk egy ilyen pozícióra. Ráadásul így még akár azelőtt megtalálhatjuk, hogy kihirdették volna!

Ha ilyet találunk, akkor ne legyünk restek ajánlást kérni az ott dolgozó ismerősünktől! Ez sokat jelenthet, így talán nagyobb eséllyel is megszerezhetjük az állást.