h i r d e t é s

Hollik István szerint fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hollik István szerint fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat

2019. január 04. - 15:19

 

"A bevándorláspárti erők a Soros-hálózattal együttműködve fokozni fogják Magyarország elleni támadásaikat 2019-ben" - jelentette ki Hollik István kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára pénteken feltöltött videofelvételen.

Hollik István - Forrás: MTI

Ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy a nem Fidesz.szimpatizánsoknak egyre inkább tele van a hócipője a Fidesz-KDNP kormánnyal és Orbán Viktorral.

De nézzük tovább a hírt:

Hollik István azt mondta, "ennek első jeleit már láthattuk erőszakos utcai tüntetések formájában".   

Úgy fogalmazott: azért támadják Magyarországot, mert az egész bevándorláspárti politika útjában áll, ráadásul egyre több szövetségese is van ez ügyben.   

"Azért támadják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy elmozdítsák azt, és Soros embereit ültessék a hatalomba, akik szó nélkül végrehajtják a migránsok beengedését és a nemzeti szuverenitás föladását"

- hangoztatta a kormányszóvivő, aki szerint ha a májusi európai parlamenti választásokon ismét a bevándorláspártiak kerülnek többségbe, Európa bevándorlókontinensé válik.

A bevándorláspártiak javaslatai már "ott vannak a brüsszeli döntéshozók asztalán", és e javaslatok célja, hogy "fokozzák, felgyorsítsák és megkönnyítsék a migránsok beáramlását Európába" - tette hozzá Hollik István.

atv.hu


 

h i r d e t é s