h i r d e t é s

Igazi botrány lehet, ha kiteregeti a királyi szennyest Harry herceg és Meghan Markle

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Igazi botrány lehet, ha kiteregeti a királyi szennyest Harry herceg és Meghan Markle

2020. január 13. - 14:46

 

Harry herceg és Meghan hercegnő mindent kiteregethet egy televíziós interjúban, ha a királyi palota nem támogatja terveiket a hétfői találkozón – írja a Daily Mail.

II. Erzsébt, Meghan Markle és Harry herceg - Forrás: Fox News

Miután a pár a múlt szerdán bejelentette, függetlenednének a királyi palotától, hétfőn Sandrighamben tart csúcstalálkozót II. Erzsébet királynő Harry és Vilmos herceggel, illetve az apjukkal, Károllyal. A palotában azonban sokan attól tartanak, ha a találkozó nem alakul a pár tervei szerint – Diana hercegnő nagy port kavaró interjújához hasonlóan – akár a nyilvánosság előtt teregetheti ki a háttérben zajló problémákat és döntésük valós okait.

Diana ugyanis 1995-ben többek közt arról beszélt a BBC-nek adott interjújában, hogy Károly herceg hűtlensége miatt étkezési zavara, bulimiája alakult ki, és több alkalommal is kárt tett önmagában. A Mirror brit lap szerint Meghan Markle és Harry herceg rasszizmussal és szexizmussal vádolhatja meg a királyi palotát.

A Daily Mail szerint Markle és PR-asszisztense már számos amerikai televíziós csatornával, így a beszélgetős műsorok egyik legnépszerűbb alakjával, Oprah Winfrey-vel is felvette a kapcsolatot egy esetleges interjú érdekében. (blikk.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s