h i r d e t é s

Így kap 300 ezres nyugdíjat Magyarországon egy ukrán férfi, aki még 1 percet se dolgozott itt!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Így kap 300 ezres nyugdíjat Magyarországon egy ukrán férfi, aki még 1 percet se dolgozott itt!

2018. június 26. - 17:24

 

Őszintén elmondta az ukrán férfi a módszert, hogy hogy lehet Magyarországon 300 ezer forintos nyugdíjat kapni, amikor egy percet se dolgozott hazánkban. Otthon meg mindössze 20 ezer forint nyugdíj illetné! - írja a ferfibarlang.hu.

Illusztráció: pixabay.com

300 ezres nyugdíjt szerezhetnek olyanok, akik nem is Magyarországon élnek. A Hír TV Célpont című műsora utánament annak, hogy Magyarország keleti határán hogyan működik az úgynevezett nyugdíjmigráció. Lentebb megtekinthető az erről készült videó is! A riport szerint többen úgy jelentkeznek be Ukrajnából magyar nyugdíjra, hogy nem is itt élnek, csak vesznek egy ingatlant és átutaznak, amikor a nyugdíjat át kell venni.

Forrás: ferfibarlang.hu

Találtak olyan embert is, aki az ukrajnai átlagosan 20 ezer forintos nyugdíj helyett 300 ezer forintot kap Magyarországon. A trükk az, hogy Ukrajnában kisebb összegekért megveszik a magas jövedelmet igazoló papírokat, amelyekért Magyarországon kiemelten magas nyugdíjat lehet kapni.

A magyar állam egy 1963-as, szovjet- magyar szociális egyezményre hivatkozva fizet jóval az átlag fölötti nyugdíjat azoknak, akik egyetlen percet sem dolgoztak itt és egy fillért sem adóztak Magyarországon. Hogyan szerezhetnek magyar lakcímet? Elárulom a következő videóban, nagyon olcsón!

ferfibarlang.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s