h i r d e t é s

Imádja az interakciót a majom, aki kakival dobott arcon egy nyugdíjast

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Imádja az interakciót a majom, aki kakival dobott arcon egy nyugdíjast

2017. április 05. - 08:30

 

Többmilliós nézettségű videó készült egy michigani állatkertben - írja a 24.hu.

Vasárnap vírusvideó született a michigani Grand Rapidsben található John Ball állatkertben. Az április 2-án egy Erin Vargo nevű látogató által feltöltött videót csak a YouTube-on 2,4 milliószor nézték meg.

A 17 másodperces felvétel egyik főszereplője egy csimpánz, aki a kakiját az önfeledten kacagó látogatók közé dobja, a másik pedig egy nyugdíjas nő, akinek az arcán landol a repülő széklet jelentős része.

Mint azóta kiderült, a szardobálásban a magyar politikusokat meghazudtoló ügyességet mutató majom imád interakcióba lépni a látogatókkal: az állatkert hivatalos Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint az egyik állat rendkívül ügyesen figyeli meg, mi az a tevékenység, ami mosolyt vált ki az emberekből, és a látogatók nevetése, az általuk kiváltott zaj még jobban motiválja, hogy a vasárnapihoz hasonló gonoszságokat kövessen el.

A posztból kiderül, hogy az állatkert korábban egy a csimpánzok viselkedését tanulmányozó szakember segítségét vette igénybe, a gondozók az ő iránymutatásai alapján próbálják elérni, hogy a jövőben ne alakulhassanak ki hasonló problémák. Emellett a tárgyak dobálásának megakadályozása érdekében újabb védőfalat emelnek a kifutónak a majmokat és embereket elválasztó részére.

Már a remix is elkészült a videóból:

 

24.hu


 

h i r d e t é s