h i r d e t é s

Innovációval tarolt a legerősebb márkájú ügyvédi irodák globális listáján a Baker McKenzie

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Innovációval tarolt a legerősebb márkájú ügyvédi irodák globális listáján a Baker McKenzie

2018. október 17. - 11:15

 

Az Acritas piackutató cég idén is felállította a Globális Vezető Ügyvédi Irodák rangsorát, amelyen immár kilencedik alkalommal lett a Baker McKenzie a világ legelismertebb ügyvédi irodája. A nemzetközi lista elemzése rámutat az innováció meghatározó szerepére a márkaismertség növekedésében.

Az Acritas globális márkaindexet az egymilliárd dollár árbevételt (mintegy 280 milliárd forintot) túlszárnyaló cégek ötvenöt országban megkérdezett közel 1600, jogi szolgáltatásokat igénybe vevő vezetőjének értékelése alapján állítják össze. A lista rávilágít, hogy az ügyvédi irodák sikerességét meghatározza az innovatív megközelítésükkel szerzett megbecsültség, a hiteles megjelenés a kulcsfontosságú piacokon, a  tényleges iparági fókusz, valamint az országhatárokon átívelő összeolvadásokkal és felvásárlásokkal kapcsolatos ügyletek (M&A) elismertsége. 

A globális listán immár kilencedszer első helyet szerzett Baker McKenzie idén is a legerősebb versenytársak pontszámainak több mint kétszeresével jutott a ranglista élére. A céget a Clifford Chance követi a rangsorban, a tavalyi második helyezett, DLA Piper ebben az évben a harmadik helyre szorult. A magyar piacon jelen lévő irodák közül az első húsz között helyet kapott még az Allen & Overy, a Dentons és a CMS is. 

A Baker McKenzie innovatív megoldások iránti elkötelezettsége, amely kivívta az ügyfelei elismertségét, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy idén is az első helyet szerezte meg a listán.

– hangsúlyozta Lisa Hart Shepherd, az Acritas vezérigazgatója.

A globális ügyvédi iroda már harmadik éve kétszer olyan erős márka, mint a második helyezett.

 – tette hozzá.

Hazánkban több mint 30 éve működik piacvezetőként a Baker McKenzie. A budapesti irodában többek között Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb M&A, ingatlanjogi és versenyjogi tranzakciói alkalmával nyújtunk tanácsadást ügyfeleink számára. Célunk, hogy folyamatos innovációs fejlődéssel és egyre újabb technológiai megoldásokkal hatékonyan segítsük ügyfeleink tevékenységét és magas minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk a számukra.

– mondta dr. Hegymegi-Barakonyi Zoltán, a Baker McKenzie budapesti irodájának vezetője. dr. Fehérváry Ákos, a Baker McKenzie ügyvédi iroda társtulajdonosa és az M&A terület vezetője hozzátette:

Ügyfeleink számára a magas szintű jogi tudás és szolgáltatás ma már csak az alap, a megkülönböztető faktor az iparági tudás, az ügyfél üzleti tevékenységének és folyamatinak ismerete, és a technológiai megoldások általi hatékony támogatása. A tranzakciókban és a nagy volumenű jogi ügyletekben egyre nagyobb szerepe van a mesterséges intelligencián alapuló új technológiák használatának, amelyek fejlesztésében a Baker Mckenzie élen jár.  


 

h i r d e t é s