h i r d e t é s

Ivanka Trump egykori legjobb barátnője csúnyán kitálalt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Ivanka Trump egykori legjobb barátnője csúnyán kitálalt

2020. november 20. - 17:02

Lysandra Ohrstrom egykor Ivanka Trump legjobb barátnője volt, de a jelek szerint ez most már tényleg csak múlt idő.

Ivanka Trump - Forrás: Marc Nozell / wikipedia

A nő ugyanis hosszas eszét irt a Vanity Fairnek, amelyben arról igyekszik lerántani a leplet, mekkora szemétségeket követett el Donald Trump lánya az ismeretségünk alatt.

Állítólag Ohrstrom első emléke az Ivanka Trumpról, hogy közröhej tárgyává tett valakit egy puki miatt. Ezután rávette őt, és még néhány másik lányt a magániskolából, hogy villantsanak mellet az osztályterem ablakából. A beszámoló szerint mindenkit felfüggesztettek, kivéve a felbujtót, aki remekül tudott ártatlanságot színlelni.

Olvasható továbbá az is, hogy Ivanka rendszeresen gúnyt űzött a szegényekből, és kikérte magának, hogy csóró emberekről olvasson. Ohrstrom sérelmezte még, hogy miután vett magának egy nyakláncot, amelyen arab nyelven függött a neve, barátnője erre is beszólt, igazi Trump módjára.

"Hogy nem zavarja a zsidó barátodat, amikor ez a nyaklánc arcon vágja szex közben? Hogy hordhatsz ilyesmit? Rendesen azt kiáltja, hogy terrorista" — mondta állítólag az amerikai elnök lánya.

Ami Donald Trumpot illeti, ő sem volt túl példamutató, ha az alapvető emberi kedvességet vesszük alapul.

"Sosem felejtem el, hogy egyszer ebédelni mentünk Ivankával és a testvéreivel, Mr. Trump pedig lesöpörte a tányéromról a grillezett sajtos szendvicsemet. Ivanka rászólt, de ő csak annyit mondott, szívességet tesz nekem. Nem mulasztotta el soha azt sem, hogy gratuláljon, ha épp fogytam néhány kilót" — emlékszik vissza  Ohrstrom.

Az írás szerint Ivanka Trump még ennyire sem dicsérte legjobb barátnőjét. Amikor Ohrstrom menő állást kapott, és nehezményezte, hogy elmaradt az elismerés, Ivanka annyit mondott neki, hogy neki nincs ideje ilyen szarságokkal foglalkozni.

Az angol nyelvű esszét ide kattintva lehet elolvasni. Nem szép dolog barátot hátba támadni, akinek az esküvőjére is elmész, de tény, hogy az elhangzottak eléggé beleillenek a Trump család imázsába. (Index)


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky