h i r d e t é s

Jótékonysági pizzapartyval segítenének több száz nehéz sorsú debreceni gyermeken

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Jótékonysági pizzapartyval segítenének több száz nehéz sorsú debreceni gyermeken

2018. november 19. - 19:17

 

A Kéretlen Figyelem Nők Debreceni Közéleti Egyesülete felhívása karácsonyi jótékonysági  akció támogatására.

Közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe. Sajnos sok embertársunk számára az ünnep is csak egy nap a sok közül, amikor örülnek, ha enni tud a család. A Kéretlen Figyelem Nők Debreceni Közéleti Egyesülete a már hagyományos karácsony másnapi ebédosztás mellett, idén első alkalommal, műsorral egybekötött jótékonysági pizzapartyra szeretne meghívni több száz nehéz sorsú debreceni kisiskolást, óvodást.

Ezzel csatlakozni kívánunk ahhoz a nagyszerű nagykanizsai kezdeményezéshez, ahol idén már hetedik alkalommal várják a gyerkőcöket a pizzapartyra.

Ahhoz, hogy több száz gyermeket vendégül láthassunk, legalább 100 ezer forint adomány összegyűjtésére van szükség. Ezért felhívással fordulunk minden jóérzésű felebarátunkhoz, hogy ki-ki tehetsége szerint anyagilag is járuljon hozzá ehhez a nemes ügyhöz. Az anyagi támogatás mellett természetesen örülnénk szaloncukornak, bejglinek, gyümölcsnek, üdítőnek, minden felajánlásnak.

Kérjük a Debrecen megyei jogú városban működő vállalkozásokat is, pénzadományukkal járuljanak hozzá ahhoz, hogy több száz kisgyermek számára emlékezetessé tudjuk tenni 2018 karácsonyát. Legyen közös öröm a gyermekek csillogó szeme, mosolya.

  • Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a rászorultak megvendégeléséhez, hétfőtől-péntekig 9 és 16 óra között az alábbi telefonszámon jelezheti: 52/ 476 405. 
  • Mobil: 20 460 32 53 vagy 30 9841 963.
  • Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma : Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802 .
  • A közleménybe kérjük beírni: pizzaparty.
  • Határidő: december 14

A támogatásokról a kezdeményezés közösségi oldalán folyamatosan tájékoztatást adunk. A helyszínről és a résztvevő gyermekek számáról december 17-ei hét elején adunk részletes információt.

Elérhetőség a közösségi oldalon.

Minden tisztelt támogatónak előre is köszönjük a hozzájárulását. 

Tukoráné Kádár Ibolya

az egyesület elnöke 


 

h i r d e t é s