h i r d e t é s


Juhász Péter: Le fogom szedni Orbán Viktort, be fogom bizonyítani, hogy ő ennek a bűnbandának a feje

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Juhász Péter: Le fogom szedni Orbán Viktort, be fogom bizonyítani, hogy ő ennek a bűnbandának a feje

2018. január 22. - 18:23

 

Juhász Péter konok elszántsággal ment neki az V. kerület hírhedt egykori urának, és minden korrupciógyanúsnak, amit észlel. A Budapest Beaconnak adott interjújában  beígérte Orbán levadászását is. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: gepnarancs.hu

Juhász nem aprózza el

Juhász Péter, az Együtt elnöke a BB-nek adott interjújában egyértelműsítette választási ígéretét:

le fogom szedni Orbán Viktort, be fogom bizonyítani, hogy ő ennek a bűnbandának a feje, be fogom tudni bizonyítani, hogy ő maga is bűnöző, ahogy Rogán Antal is az.

Egyre többen nézik kétkedve a regnáló táborából a Fidesz viselt dolgait és megszaporodott azon eltökéltek száma is, akik egyértelműen be akarják bizonyítani, hogy néphülyítés, ami Magyarországon folyik.

A legesélyesebb jelöltet – legyen az politikus vagy civil – kell kiállítani a Fidesz jelöltje ellen, mást pedig nem szabad indítani mellette az adott választókerületben

– hangsúlyozza Juhász Péter, az Együtt elnöke, aki biztos abban, hogy pártja bejut a parlamentbe. Szerinte az, hogy két ellenzéki párt megállapodott a koordinált jelöltállításban, nem elég, a többieket is be kellene vonni.

Az Együtt-ön kívül mindenki a saját pártja érdekében politizál, és nem az eggyel magasabb érdekért, amit úgy hívnánk, hogy haza, hogy Magyarország. Ebben mi minden áldozatra hajlandóak vagyunk

Közösségi oldalán az alábbit posztolta a fentiek nyomán:

Mindenhol a legesélyesebb jelölt induljon, egyetlenként a Fidesszel szemben. Bármelyik párt tagja, vagy akár pártoktól független is.

Támogassa mindenki őt! Ezért támogatja az Együtt is Mellár Tamást Pécs 1 sz. választókerületében.

És reméljük a teljes ellenzék támogatni fogja Berkecz Balázst, Pécs másik választókerületében.

gepnarancs.hu


 

h i r d e t é s

betöltés..