h i r d e t é s

Karácsony Kecskeméten: Az emberek kormányát hozzuk majd létre

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Karácsony Kecskeméten: Az emberek kormányát hozzuk majd létre

2021. augusztus 27. - 14:56

"Az emberek kormányát fogjuk megalakítani. Olyan kormányt, amely mögött embertömegek véleménye és akarata áll. Amely nem a kiváltságosok, a Mészáros Lőrincek országát építi majd, hanem mindenkiét. Nem az 1% kormányát, hanem a 99% kormányát" – fogalmazott a zord időjárás miatt a Lordok fedett folyosóján tartott beszédében.

Karácsony Gergely szerint már most is figyelnek az emberek véleményére, ezért is bízzák rájuk, hogy mondják meg, ki legyen az, aki vezeti az ellenzéket Orbán Viktor ellen. De nem az ő ellenzéki verzióját, egy vezért állítanak majd ki. Az ellenzéknek egy csapatjátékosra van szüksége – tette hozzá.

A főváros vezetője elmondta még, hogy olyan országot képzel el, ahol nem kell félnie senkinek, hogy az állásába kerül, ha ellenzéki eseményen vesz részt. Egy olyan országot álmodott meg, amelyet nem árusítanak ki az oroszoknak és a kínaiaknak – szögezte le. Egy olyan országban hisz Karácsony Gergely, amelynek vezetője nem különböztet meg és sarcol meg önkormányzatokat aszerint, hogy ellenzéki vagy kormánypárti politikus vezeti azokat.

Az utcafórum végén a Bács megyei kettes körzetben Király Józsefet ajánlotta az előválasztók figyelmébe, aki az MSZP megyei elnöke és önkormányzati képviselő Kecskeméten. Azt mondta róla, hogy igazi helyi politikus, egy valódi lokálpatrióta, aki régóta benne van a helyi közéletben. Az egyes körzetben pedig a jobbikos Lejer Zoltánt nevezte meg, mint aki a választók támogatására érdemes. A beszéd után többen fotózkodtak Karácsony Gergellyel, míg mások pár szót váltottak vele.

 

Szöveg forrása: kecsup.hu