h i r d e t é s

Keményen betámadták szokatlan újévi köszöntője miatt Lengyel Tamást

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Keményen betámadták szokatlan újévi köszöntője miatt Lengyel Tamást

2021. január 07. - 08:29

 

A színész újévi köszöntőjének megértéséhez és elfogadásához kell egy bizonyos intelligencia és humorérzék, van, akihez nem jutott el a valódi üzenet.

Forrás: Lengyel Tamás Facebook oldala

Sokaknál kiverte a biztosítékot nem mindennapi újévi köszöntőjével Lengyel Tamás, akit emiatt sorban értek durvábbnál durvább támadások a közösségi oldalán. Követői nyomdafestéket nem tűrő módon szidták a színészt, aki most a sértő megjegyzéseket csokorba szedte, hogy megmutassa, bizony hazánkban az ilyesfajta mocskolódás mindennapos. - írja a Blikk

Durván gyalázták a közösségi oldalán Lengyel Tamást! Bár sokan megértették, mire akart kilyukadni a Mi kis falunk című sorozat sztárja újévi köszöntőjében, amelyre a Dumaszínház jóvoltából volt lehetősége, nem kevesen mégis durván szapulják őt a Facebook-oldalán. A színész humorral vegyített, ám mégis szókimondó, egyben tényszerű összefoglalót mondott az elmúlt évről, évekről, ám a szavai sokakat kiborítottak, s jó néhányan mocskolódó kommentben adtak hangot annak, mennyire megvetik Lengyel Tamást.

Bár a újévi köszöntő megértéséhez és elfogadásához kell egy bizonyos intelligencia és humorérzék, van, akihez nem jutott el a valódi üzenet. Lengyel Tamás a neki szánt sértő kommenteket csokorba szedte, s legfrissebb posztjában megüzente, ez bizony jó példa arra, hogy egyesek indulatai mennyire képesek elszabadulni.

„Tegnapelőtt sokat tanultam elfogadásról, véleményszabadságról, nyitottságról, tiszteletről, vitakulturáról, a dolgok megoldásáról, egyeztetésről, közös gondolkodásról. Ebből próbáltam, a teljesség igénye nélkül, NEKEM MONDTÁK címmel egy kollázst csináltatni, amely megvilágítja, milyen a közbeszéd ma Magyarországon, mit engedünk meg magunknak, hogyan kezeljük a másikat. Célom ezzel nem a kedélyek borzolása. Tükröt szeretnék tartani, amibe belenézve sok mindent újragondolhatunk. Higgadjunk le és kezdjünk el beszélgetni. Ez az egyetlen esély” – írta Lengyel Tamás, aki mellett ugyanakkor rengetegen vannak.

Az a bizonyos újévi köszöntő:


 

Kommentek

h i r d e t é s