h i r d e t é s

Két autósnak is sikerült szemben haladni a forgalommal az M30-as autópályán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Két autósnak is sikerült szemben haladni a forgalommal az M30-as autópályán

2021. október 31. - 10:44

Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

A kép illusztráció! - Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Az Encsi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy 82 éves kazincbarcikai és egy 59 éves encsi nővel szemben, írja a police.hu.

A közlemény szerint az egyik esetben a 82 éves nő 2021. október 30-án a kora reggeli órákban az M30-as autópálya belső sávjában haladt a forgalommal szemben Tornyosnémeti irányába.

Az út 51. kilométerszelvényében két lengyel kamion haladt a külső és belső sávban egymás mellett, amikor észlelték a szembejövő autót, így a leálló, illetve a külső sávba húzódtak le, azonban a két kamion érintőlegesen így is ütközött, míg a szabálytalan autós továbbhaladt.

A másik esetben az 59 éves nő a kora délutáni órákban haladt szabálytalanul az autópálya 64. kilométerszelvényének belső sávjában a forgalommal szemben, amelynek során kétszer is megfordult az úttesten, amíg elhagyta a pályát. Itt baleset nem történt.

A rendőrök mindkét esetben előállították a sofőröket, vezetői engedélyük bevonásáról intézkedtek és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy figyelmesen vezessenek, utazásuk megkezdése előtt alaposan tervezzék meg útirányukat különösen akkor, ha az adott úton még nem közlekedtek. (24.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s