h i r d e t é s

Kezedben a varázslat a LEGO® Disney Jégvarázs 2-vel

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Kezedben a varázslat a LEGO® Disney Jégvarázs 2-vel

2019. október 30. - 16:52

 

A Disney Jégvarázsból ismert népszerű karakterek most LEGO formában térnek vissza, ezúttal a hamarosan a mozikba érkező Jégvarázs 2 vadonatúj mesebeli világát megelevenítve.

41164 LEGO Disney Jégvarázs II. - Elvarázsolt lombház doboz

A már jól ismert szereplőkkel, Annával, Elsával, Kristoffal, Olaffal és Svennel ismét kezdetét veszik a LEGO® Disney Jégvarázs 2 bűbájos kalandjai. Engedd szabadon a fantáziád, építs és fedezd fel az új film magával ragadó világát.

A LEGO Disney Jégvarázs 2 alkotásra inspirál, miközben elmerülhetsz a saját Disney Jégvarázs kalandjaidban. Ismerd meg Arendelle faluját, építsd meg és fedezd fel az elvarázsolt lombházat, majd kirándulj az erdő mentén a folyón, a különleges kajakban evezve. Bármerre is fordulsz, mindig új és izgalmas helyen találod magad.


41166 LEGO Disney Jégvarázs II. - Elsa kocsis kalandja doboz

A LEGO Disney Jégvarázs 2 hat aprólékosan kidolgozott termékkel jelentkezik, amelyek mind a közelgő filmhez kapcsolódnak. A szettek inspiráló részletei fantáziadús játékra hívnak és kreativitásra ösztönöznek. A határtalan építési lehetőségeknek köszönhetően a Disney Jégvarázs rajongói most elmerülhetnek a szerepjátékban és felépíthetik filmbéli kedvenc helyszíneiket vagy akár teljesen új kalandokat is kitalálhatnak.

A kis kalandorok teljesen megfeledkeznek majd a külvilágról, miközben felfedezik az Elvarázsolt lombházat és az azt körülvevő mágikus erdőt… vagy mikor Annával és Olaffal együtt dacolnak a folyóval, de közben ügyelve arra is, nehogy felébresszék az ott alvó földi óriást.


41167 LEGO Disney Jégvarázs II. - Arendelle faluja doboz

A háromszintes Arendelle kastély tökéletes helyszínt nyújt a nagy felfedezésekhez, mielőtt a dokknál következő kalandos útjára indul az evezős hajó. Elsának és Svennek pedig egy kis segítségre van szüksége a kocsi felpakolásában, amikor izgalmas kalandra indulnak, hogy megvédjék Arendelle-t.

A LEGO Disney Jégvarázs 2 készletek gyerekek és szülők számára egyaránt kiváló lehetőséget biztosítanak, hogy együtt újra átéljék kedvenc jeleneteiket a meséből. A szetteket kifejezetten szórakozásra és készségfejlesztésre tervezték, miközben arra ösztönzik a gyermekeket, hogy engedjék el a képzeletüket és önbizalmat nyerjenek az ismerős Disney környezetben.


41168 LEGO Disney Jégvarázs II. - Elsa ékszerdoboza doboz

Kezdődhet a varázslat!

LEGO Disney Jégvarázs 2 termékválaszték:

  • 41164 Elvarázsolt Lombház: Ajánlott fogyasztói ár: 17 990 Ft, korosztály: 4+, 302 elem
  • 41165 Anna kajaktúrája: Ajánlott fogyasztói ár: 6 990 Ft, korosztály: 4+, 108 elem
  • 41166 Elsa kocsis kalandja: Ajánlott fogyasztói ár: 10 990 Ft, korosztály: 4+. 116 elem
  • 41167 Arendelle faluja: Ajánlott fogyasztói ár: 28 990 Ft, korosztály: 5+, 521 elem
  • 41168 Elsa ékszerdoboza: Ajánlott fogyasztói ár: 14 990 Ft, korosztály: 6+, 300 elem
  • 41169 Olaf: Ajánlott fogyasztói ár: 5 490 Ft, korosztály: 6+, 122 elem

 

h i r d e t é s