h i r d e t é s

Ki hazudik a 11. kerületben, a Fidesz a diplomáról, vagy a polgármester a doktori diplomát?

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Ki hazudik a 11. kerületben, a Fidesz a diplomáról, vagy a polgármester a doktori diplomát?

2020. július 01. - 07:59

 

Keményen beleszállt az elszólásai miatt László Imrébe a 888.hu

László Imre - Forrás: Hír TV

László Imre, Újbuda DK-s polgármestere amellett, hogy a múlt héten Adolf Hitlert méltatta, majd a Heti TV-ben összekeverte az SS tisztjét, az auschwitzi haláltábor “orvosát”, Josef Mengelét, a Dél-afrikai Köztársaság első feketebőrű elnökével, Nelson Mandelával, úgy tűnik szándékosan ferdített el olyan tényt, amely a végzettségével kapcsolatos. A gyurcsányista polgármester egy Magyarországon nem akkredikált képzés elvégzését PhD fokozat megszerzéseként tünteti fel életrajzában – írja a Pesti Srácok.

A portál ugyanis észrevette, hogy a remek meglátású politikus az életrajzában a Newport University Econovum Akadémia PhD képzését úgy tüntette fel, hogy az a laikusok számára azt sugallja: László Imre PhD fokozattal rendelkezik, holott ez úgy tűnik, nem igaz.

A bibi csak ott van, hogy az általa megjelölt intézmény nem ad olyan végzettséget, mint amit feltüntetett az életrajzában.

"László Imre életrajza szerint az említett képzést 2008-ban végezte el az Econovum Akadémián, amely egy felsőfokú akkreditált képzés, de semmiképpen sem doktori fokozat megszerzésére alkalmas képzés" - olvasható a Pesti Srácok oldalán. (888.hu)


 

h i r d e t é s