h i r d e t é s

Kiderültek a részletek Pintér Tibor támadásáról, a megvert lovász barátja mindent elmondott

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kiderültek a részletek Pintér Tibor támadásáról, a megvert lovász barátja mindent elmondott

2020. október 13. - 07:44

A musical- és operettszínész agyba-főbe verte a lovászt, mert a férfi felmondott.

Pintér Tibor - Forrás: TWN Admira - TWN.hu

Felfoghatatlan, hogy miért rontott rá alkalmazottjára Tenya.

A Blikk múlthéten számolt be arról, hogy Pintér Tibor annyira felhúzta magát lovásza felmondásán, hogy nekiesett a férfinak és nem csupán agyba-főbe verte, de még az iratait is elvette. Ám ennyinél nem állt meg: az alkalmazott kocsijának is nekiesett és abban is károkat okozott.

Most a lap újabb információk birtokába jutott.

Mindenki erről beszél és fel van háborodva – árulta el a megtámadott alkalmazott barátja. A lovász – aki egyébként kaszkadőrként is dolgozik – felmondott neki. Ezen persze összevitatkoztak, ami verekedésig fajult, pontosabban Tenya őrjöngve ütötte a lovászt, aki csak állta a pofonokat. Ő egyébként harcművész, még szerencse, hogy az ilyen sportágakat űzőkre jellemző a hatalmas önuralom, szerintem ezért nem ütött vissza. Ki tudja, mi történt volna akkor… Miután Tenya abbahagyta az ütlegelést, a férfi nyugodtan csak ennyit kérdezett: "Befejezted?" Később pedig közölte vele, hogy akkor megy a rendőrségre, és feljelentést tesz – mesélte a Blikknek a lovász egyik barátja.

Pintér Tibort kereste a lap, de a színész csak annyit mondott, hogy az egész hazugság. (metropol.hu)

Megszólalt Pintér Tibor az összevert lovász ügyében

Kedden szűkszavú nyilatkozatot adott ki, amelyben perrel fenyegeti azokat, akik a fentieket terjesztik róla. "Az elmúlt napokban megjelent, személyével kapcsolatos sajtóközlésekben megfogalmazott valótlan állításokat Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója a leghatározottabban visszautasítja – áll a közleményben. – A személyét érintő, azt sértő, valótlan közlésekkel szemben, a jogellenes közlések jogkövetkezményeinek alkalmazása érdekében a megfelelő lépéseket késedelem nélkül megteszi."


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s