h i r d e t é s

Kitette a Facebook-ra a bajai lángosos, hogy melyik fideszes környékezte meg

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kitette a Facebook-ra a bajai lángosos, hogy melyik fideszes környékezte meg

2019. augusztus 13. - 16:27

 

Szabó Richárd néhány napja azt ígérte, nyilvánosságra hozza a polgármesterjelöltséggel őt megkörnyékező fideszes nevét, ha a képviselő nem tálal ki. Nem tette meg. - írja a hvg.hu

Szabó Richárd lángosos - Forrás: 168ora.hu

A "bajai lángosoként" ismertté vált Szabó Richárd kedden kiírta az általa szerkesztett Sugó-parti Közéleti Portál nevű Facebook-oldalra annak a fideszes képviselőnek a nevét, aki néhány napja neki küldött Facebook-üzenetbenkörnyékezte meg azzal, hogy ne az ellenzéki összefogást támogassa, hanem induljon helyette Baja polgármesteri székéért.

A poszt szerint a Messengeren küldött üzeneteket Szabó az országos sajtóba 2013-ban, az akkor nagy port kavart időközi választással bekerülő Kovács Csabától kapta, ő kereste meg az ajánlattal - vette észre a Mérce. Szabó korábban a képviselő neve említése nélkül azt írta: az illető egy hetet kap, hogy kiálljon és bocsánatot kérjen a bajai választóktól, és ha ezt nem teszi meg, akkor nyilvánosságra hozza az eredeti képernyőképeket.

Úgy látszik, ez nem történt meg, Szabó kedden pedig kiírta a nevet.

Eljött az ideje annak, amikor a bajai választóknak tisztában kell lennie a fidesz mocskos játékával

- írta a poszthoz Szabó Richárd.

A lángosos a bejegyzést azzal zárja, hogy "de nem ez az első ocsmány eset Kovács Csaba politikai pályáján".

Szabó Richárd a bejegyzése végén arra szólítja fel Kovácsot, hogy kérjen bocsánatot, és távozzon a közéletből.

Kovács kicsit később közzétett reagálásában azt írta: nem igaz, hogy ő kereste meg az ajánlattal, "egy elkeseredett, ellenzékben nagyot csalódott ember írt nekem (te), és bejelentette, hogy függetlenként fogja magát megméretni".

;

Szabó Richárdot korábban azért hurcolták meg, mert hajléktalanoknak ingyen adott lángost, majd télen névtelen zsaroló leveleket kapott, miszerint vagy abbahagyja a Fidesz támadását, vagy mindenki megtudja, hogy meleg. A férfi erre maga coming outolt. (hvg.hu)


 

h i r d e t é s