h i r d e t é s

Kivándorlást támogató szervezet – ezt a matricát ragasztották rá a kétfarkúak a Fidesz irodájára

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Kivándorlást támogató szervezet – ezt a matricát ragasztották rá a kétfarkúak a Fidesz irodájára

2018. július 10. - 18:54

 

Valakinek megcsúszott a keze – jelentette be kedden a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szombathelyi szervezete. - írja a 168ora.hu.

Forrás: Facebook

„Kivándorlást támogató szervezet” feliratú matricát ragasztott a Fidesz és a Fidelitas városi irodájára – közölte a nyugat.hu

 A kétfarkúak azután álltak elő az ötlettel, hogy a Fidesz-KDNP szóvivője, a kettős párttag Hollik István nemrég a Stop Soros törvénycsomag ihletésére „Bevándorlás támogató szervezet” feliratú matricával bélyegezte meg az Amnesty Internationalt.

A politikus csak a civil szervezet budapesti irodájának a bejáratáig merészkedett, hogy felragassza rá a matricát, becsengetni már nem mert – ha mert volna, kap egy kávét –, a meglehetősen bornírt allűrje viszont követőre talált, a KDNP a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület irodáját ragasztotta le egy hasonló matricával. Ennek a szépséghibája csak az volt, hogy a házban, Budapesten a Népszínház utca 16.-ban a vészkorszak alatt csillagos ház, a pesti zsidók deportálás vagy kivégzés előtti szegregálására használt épület működött.

Ami a kivándorlást illeti, a becslések szerint ma már hatszázezer magyar él és dolgozik külföldön.

168ora.hu


 

h i r d e t é s