fbpx Kocsis Máté levezette, hogy Márki-Zay Péter miért nem jobboldali | CIVILHETES

h i r d e t é s

Kocsis Máté levezette, hogy Márki-Zay Péter miért nem jobboldali

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Kocsis Máté levezette, hogy Márki-Zay Péter miért nem jobboldali

2021. október 18. - 06:01

 

A Fidesz frakcióvezetője szerint ha egy madár úgy jár, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az egy kacsa.

"Életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum. A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse. Márki-Zay nyilatkozata egyértelművé teszi, hogy Gyurcsány rajta keresztül térne vissza a hatalomba, a helyzet tehát változatlan" - értékelte az előválasztás eredményét a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté szerint volt minden, mint a búcsúban: sírás, trükkök, dráma, öröm, fenyegetőzés, előre- majd visszalépés, zsarolás, de inkább mégsem, csalódás, sértegetés, összeborulás. Karácsony kiesett, Márki-Zay beesett, a lényeg, hogy a show folytatódjon tovább! Kevernek-kavarnak a baloldali politikusok, szeretnének valahogy, akárhogy vagy bárhogy közelebb jutni a hatalomhoz, élükön természetesen a legerősebb párt elnökével és a következő parlament legnagyobb baloldali frakciójának főnökével, Gyurcsány Ferenccel - tette hozzá.

A politikus az "új show legmókásabb" részének azt tartja, hogy Márki-Zay Péteren keresztül a baloldal most jobboldali emberek szavazatát akarja megszerezni ahhoz, hogy hatalomhoz jusson. Osztottak-szoroztak, és rájöttek, hogy nincs már elég szavazó a baloldalon, ezért ráfogják Márki-Zayra, hogy jobboldali, hátha onnan tud még szerezni támogatókat - fejtegette.

Ezt követően feltette a kérdést, vajon jobboldali-e az az ember,   

  • aki Gyurcsány Ferenc támogatásával lett polgármester?
  • aki foggal-körömmel védi Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét és őszinte szembenézésnek, kendőzetlenül őszinte beszédnek nevezi?
  • aki szerint “Jézus Krisztus baloldali volt”?
  • aki elsők között kéredzkedett fel a baloldal parlamenti listájára?

Kocsis Máté szerint hosszasan lehetne folytatni a sort, ám úgy véli, egy azonban tény: Márki-Zay Péter nem jobboldali. Egy jobboldali ember ugyanis egy percig nem működik együtt Gyurcsány Ferenccel azért, hogy visszasegítse a hatalomba. Márpedig a Márki-Zay és Gyurcsány közti paktum a közös kormányzás feltétele. Márki-Zay a miniszterelnök-jelölt, de a DK-nak lesz a legnagyobb frakciója, ők választják majd meg, ők szavaznak. Egy jobboldali ember nem vállalkozik egy adó- és rezsiemelős, családtámogatásokat elvonós (sic) baloldali program végrehajtására. Márki-Zay Péter nem jobboldali, hanem csak egy újabb karrier-baloldali - vélekedett.

"Szóval ahogy a mondás is tartja: »ha egy madár úgy jár, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az egy kacsa«. Ha valaki a baloldalon politizál, a baloldal támogatásával politizál és a baloldal érdekében politizál akkor az egy baloldali politikus. Ne dőljünk be nekik! Hajrá jobboldal, hajrá Magyarország!" - zárta bejegyzését a Fidesz frakcióvezetője. (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s