fbpx Kortárs alkotások idézik meg az ünnepek hangulatát az ÚjMűhely Galériában | CIVILHETES

h i r d e t é s

Kortárs alkotások idézik meg az ünnepek hangulatát az ÚjMűhely Galériában

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kortárs alkotások idézik meg az ünnepek hangulatát az ÚjMűhely Galériában

2021. december 01. - 13:35

 

Kortárs képző- és iparművészeti alkotásokkal idézi meg az ünnepek hangulatát A mi ünnepünk című csoportos tárlat, amely szerdán nyílik az ÚjMűhely Galériában Szentendrén.

Forrás: Szentendrei Kulturális Központ

 Az ünnepi időszakhoz a szubjektív tapasztalatokon és érzelmeken, a karácsonyhoz társított tárgyakon, emlékképeken keresztül csatlakozik az ÚjMűhely Galéria kiállítása - tájékoztatta szerdán a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) az MTI-t.

A mi ünnepünk című tárlat alkotásaiban visszaköszönnek a családi kötelékek, az ünnephez köthető motívumok, a fenyőfa, a gyertya, de fontos szerepe van a fény megjelenítésének is. A kiállításon szereplő műtárgyak, képek és dizájntárgyak legfőképpen az alkotók személyes élményeit mutatják be, bensőséges bepillantást engedve egyéni történeteikbe és a karácsonyhoz köthető emlékeikbe.

A kiállító művészek Andrási Edina, Balogh Kristóf József, Barabás Zsófi, Benkő Lilla, Bereczki Kata, Budai Lotte, Fischer Judit, Gáspár Annamária, Gilly Tamás, Horváth Lóczi Judit, Kiss Márta, Korossy-Khally Levente, Kovács Andrea Kurszán, Mendreczky Karina, Nagy Gabriella, Strohner Márton, Szabó Menyhért és Varga Gyöngyvér Amala.

A kiállítás december 23-ig tekinthető meg, a tárlat műtárgyai megvásárolhatók. (MTI)


 

h i r d e t é s