h i r d e t é s

Kósa bozóttűznek nézi az amazóniai erdőben tomboló infernót, Trump atommal akar harcolni a hurrikánok ellen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kósa bozóttűznek nézi az amazóniai erdőben tomboló infernót, Trump atommal akar harcolni a hurrikánok ellen

2019. augusztus 28. - 08:08

 

Újabban súlyos neuronpusztulás fenyegeti azon funkcionális idiótákat, akik a politikai hatalom kedvéért adták el gerincük mellett józan eszüket is. Már ha volt nekik olyan valaha. A pénz bűvöletében kevés dolog marad fontos és az előrelátás, a puszta racionális szemlélet véletlenül sem tartoznak ezek közé.

Az utóbbi napokban meglepően nagy volt a tolongás a „Ki tud politikus létére nagyobb baromságot kitalálni?” elnevezésű játékban. Különös dolog, ahogy ezek meggondolatlan kijelentések amolyan bűzös altesti kipárolgások módjára terjengnek prominenseink körül. Ilyen módon nehéz azt

Az RTL Híradó számolt be arról, hogy Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő reggel a Kossuth Rádióban az egész világot izgalomban tartó brazíliai erdőtüzekről azt mondta:

„Persze nem az őserdő ég, mint láthatjuk a képeken, hanem egyébként az a bozótos, ami nem őserdő, de most ez mindegy, a részletekbe nem kell belemenni.”

Kósa erről azért beszélt, mert szerinte ellenzéki politikusok a brazíliai erdőtüzeket is Orbán nyakába akarják varrni.

A DK az RTL-nek azt mondta, ez jól mutatja, hogy a Fidesz fel sem fogja, mekkora problémát okoznak az amazonasi tüzek a világnak. Kósa Lajos nem reagált a csatorna megkeresésére a bozóttüzekkel kapcsolatban. /444/

Ezzel egy időben Donald Trump agyában is elpattanhatott egy, tar fejére fésült hajához hasonlóan használhatatlan ér, mert azzal volt képes előhozakodni, hogy miért is nem vetünk be atombombákat a klímaváltozás következtében megsűrűsödő hurrikánok ellen.

Nemzetbiztonsági vezetők ülésén többször is azt hangoztatta Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke, hogy a hurrikánokat atombombával kellene megállítani, mielőtt elérik Amerika partjait — írta meg az Axios hírportál.

A lapnak az üléseken résztvevő, névtelenséget kérő forrás nyilatkozott. Állítása szerint Trump úgy fogalmazott:

Rendben, megvan, megértem. Miért nem bombázzuk le őket?

Magyarázata szerint a hurrikánok Afrika partjainál képződnek és amikor végig mennek az Atlanti-óceánon, bombát dobhatnának a közepükbe, a robbanás pedig szétszakítaná őket.

Miért nem tudjuk ezt megcsinálni?

Ebből is látszik, hogy emberünk körülbelül annyira lehet tisztában a radioaktív sugárzás fogalmával, mint Orbán a demokráciával, vagy az emberi jogokkal.

Ilyenkor illő zárszó az ismert graffiti: „A Föld a világegyetem elmegyógyintézete.”


 

Kommentek

h i r d e t é s