h i r d e t é s

Kövér kifacsart értékrendje szerint a terrorizmus fontosabb kérdés, a klímaváltozásnál

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kövér kifacsart értékrendje szerint a terrorizmus fontosabb kérdés, a klímaváltozásnál

2019. május 07. - 09:31

 

Ahogy haladunk előre a Fidesz a hatalomért mindent megtenni képes ámokfutásában, sorra jönnek elő az egyre nagyobb hazugságok. Kizártnak tartjuk ugyanis, hogy a Fidesz ne lenne tisztában a valódi fenyegetésekkel. Ennek megfelelően bűnük úgy szándékos, amennyire gondatlan.

Kövér László - Forrás: MTI

Szélsőséges politikusok rendszerint indokolják a klímaváltozással kapcsolatban tanúsított tagadásukat azzal, hogy nem kellően fontos probléma, vagy nem fogadják el a tényt, hogy életmódunk, tevékenységünk, nagyban hozzájárul a klímaváltozáshoz. Sőt, máig vannak olyan, kormányzati körökben mozgó idióták, akik azt képesek benyögni, hogy nem létezik a jelenség.

Kövér László a lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón, kérdésre válaszolva hozzátette: az Európai Unió tagállamaiban a tömeges illegális migráció növelte a bűnözést, a nők elleni erőszakot, és az elmúlt években több mint 300 ember halt meg terrorcselekményben.

Az emberek ezen szeretnének változtatni, ez a tétje az EP-választásnak – mondta az Eurobarometer felmérését felidézve, ami szerint az EU polgárai legfontosabb problémaként az illegális migrációt vagy a terrorizmust jelölték meg.

De Kövér szerint „a kampányban az Európai Bizottságnak és a régebbi tagállamok főáramú politikusainak az a törekvése, hogy ezt megoldott kérdésként kezeljék, ehelyett előjön a klímaváltozás, más kérdések, amik az emberek életét biztonságosabbá tennék”. /444/

Arról nem beszél kövér, hogy a szexuális bűncselekmények elkövetőinek elenyésző hányada csupán bevándorló. Miközben a tagadhatatlanul növekvő tendencia dacára sem hajlandó a Fidesz törvényesíteni azt a szerencsétlen isztambuli szerződést. Ezt sem lehet csakúgy a migrációra ráhúzni.

A migrációs krízis lecsengett, a jelenség jelentette problémát, kövér és elvbarátai szabotázsakciói dacára is sikerült megoldani.

Persze ezt Kövér, meg a többi gazember a leghevesebben tagadja.

Ez a terror másik arca. Ahol a józanész ellen visel hadat a Kövérhez hasonló szellemi terrorista.

Ilyenformán a terrorizmus légyen annak alapja vallási fundamentalizmus, vagy – mint a Fidesz esetében – politikai érdekek, csak tetézik a bajt, amit meg kéne oldanunk. A kettő nagyon is összefügg. Ám egyik megoldása, magában rejtheti a másikat. Ha egymás életének kioltása helyett a klímaváltozásra koncentrálnánk, nem kéne amiatt aggódnunk, hogy két generáción belül jó eséllyel nem marad semmi az emberi fajból.


 

h i r d e t é s