h i r d e t é s


Kövér szerint a „magánhatalmak” olyanok, mint a sztálinizmus

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Kövér szerint a „magánhatalmak” olyanok, mint a sztálinizmus

2017. november 25. - 07:31

 

Az a probléma ezzel a munkával, hogy csak azokkal tudunk foglalkozni, akiket a kormány elég hülyének tart soraiba venni. 

Forrás: Lokál.hu

Kövér László mintapéldánya ennek az etalonnak. Nem véletlen, hiszen ősfideszesként nagyban hozzájárult ennek a színvonalnak a felállításához.

Az Országgyűlés elnöke, helyesebben házmestere mindenből képes a számára megfelelő dolgot kihangsúlyozni, hangozzék is az bármilyen ökör módon.

Ezúttal az Országházban tartott Sztálin árnyékában – A szovjet modell exportja Kelet-Közép-Európába című nemzetközi konferencia megnyitóján tartott beszédet. Tette mindezt a rendezvény fővédnökeként.

Kövér fontosnak tartotta az önigazgató társadalmak közé sorolni az Orbán-kormány politikáját, amely nem kér a nyitott társadalmi modellből. Ilyen az amikor egy kevesek által folytatott politika váltja fel a társadalom igényeit.

„Kik azok, akik az emberek identitását nemcsak ellenőrizni vagy befolyásolni, hanem most már egyenesen megszüntetni akarják? Kik azok, akik az emberek nemi, családi, nemzeti és vallási önazonosságának szétzilálása mellett ideológiát gyártanak az úgynevezett fluid identitás, azaz az identitásnélküliség hasznos voltáról? Kik azok, akik el akarják törölni a nemzeti államokat, a keresztény egyházakat, és az egy férfi és egy nő szeretetközösségén alapuló családokat?” idézi a 444 Kövért.

Különös kérdés ez a mindenkit megfigyelés alá vonni akaró Pintér Sándor ismeretében. És milyen identitásról beszélünk, akkor, amikor éppen kövér több ízben nevezte hazaárulónak, panelpatkánynak a választók nagyobbik részét?

Magánhatalmakról beszélni meglehetősen visszás ott, ahol Orbán Viktor családja és baráti köre vagyonosodik, miközben a mélyszegénység nő, az oktatás-, az egészség- és az igazságügy sosem látott mélyrepülését folytatja hetedik éve és ahol az elvándorlási hullám várhatóan sosem látott méreteket ölt a 2018-as választásokat követően.

Kövér nem egyszerűen bután hazudik, nincs módja arra, hogy hazugságai hihetők legyenek. Az egyetlen dolog amit ki tud használni – és azt lelkesen meg is teszi –, hogy a magyar társadalom önállótlanságára épít.

Különös hangsúlyt ez azért is kaphat, mert mint ismeretes napjainkban Putyin Oroszországa próbál befolyást szerezni Európa felé a nemzetállami ábránd megrögzött rajongóin, így Magyarországon keresztül is. Ennyit arról, hogy melyik magánhatalom a kártékonyabb.

Másfelől ugyan ki tudhatna többet a magánhatalmakról, mint aki olyan mélyen eltűnt Orbán Viktor alfelében, hogy ahhoz már bányászati engedély kéne? Vagy az, vagy VIP belépő.h i r d e t é s

betöltés..

;