h i r d e t é s

Közleményt adott ki a rendőrség VV Fanni meggyilkolásáról

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Közleményt adott ki a rendőrség VV Fanni meggyilkolásáról

2018. február 03. - 07:52

 

"Az idő túlnőtt Doszpoton. VV Fanni ügyére semmi rálátása sincs"

A life.hu arról ír, hogy kiverte a rendőrségnél a biztosítékot, hogy önkéntes szakértők is foglalkoznak VV Fanni meggyilkolásával és az ügyben folyó nyomozással, így megnehezítik azt. A hatóság mindig annyit kommunikál, amennyit a nyomozás érdekei megengednek számukra. A rendőrség a napokban hivatalos közlemény adott ki, amelyet a police.hu oldalon tett közzé.

"A rendőrségi nyomozás következetes. Célja a történeti tényállás teljes körű felderítése, melyhez a tervszerű munka és nem a magukat életvédelmi szakértőnek tituláló egykori nyomozók, valamint védőügyvédek ötletelései vezetnek, így a nyomozóhatóság a jövőben is ezek alapján, a nyilvánosság kizárásával végzi feladatát" - írták a közleményben, amelyben egyértelműen B. László és a Novozánszki család ügyvédjére, illetve Doszpot Péterre céloztak, olvasható a Borsban

"B. Lászlót még sokáig bent lehet tartani, de ez egyre nehezebb lesz. Sajnos az idő neki dolgozik. Ha nem lehet megállapítani a szándékosságot, akkor nehéz lesz vádat emelni a gyanúsított ellen. Persze ez nem jelenti azt, hogy a Fanni megölésével és eltüntetésével gyanúsított, előzetes letartóztatásban lévő B. László megússza az ügyet. Öt hónapja még biztosan van a zsaruknak, hogy lakat alatt tartva faggassák"

- nyilatkozta korábban a lapnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának egykori vezetője.

"Az idő túlnőtt Doszpoton. Az egykori sztárnak kikiáltott nyomozó, focinyelven szólva ma már nem férne be a kezdő tizenegybe. VV Fanni ügyére semmi rálátása sincs, nem ismeri a részleteket, éppen ezért nem is kellene véleményeznie, főleg nem tippeket adnia a gyanúsítottnak és védőjének" - nyilatkozta a napilapnak rendőrségi forrása. 

"Én már csak mosolygok ezen az egészen. Nem szeretnék többet nyilatkozni ebben az ügyben" - reagált Doszpot. 


 

h i r d e t é s