h i r d e t é s

"Közpénz, kokain, kurvák!"

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

"Közpénz, kokain, kurvák!"

2021. január 07. - 08:50

 

Kávéház és étterem a „Négy döglött patkányhoz”, ahol az úri közönség táncol. 

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

A táncoló úri közönség nagy része munkanélküli díjbirkózókból és szórakozni vágyó csarnoki árusokból áll…mindenki nagyon részeg.

Ez megvan, ugye? Rejtő. Elveszett cirkáló….Akkor mindenki röhögött.

Most sírhatnékunk van.

Ez már nem könyv, ez a valóság. A mi valóságunk, hogy az isten verné meg! Nem a munkanélküli díjbirkózók, szórakozni vágyó csarnoki árusok. A „hun” úri közönség. Tudják, az agyalágyult magyarságkutatóból. A kipcsakok. A nemzeti tőkésosztály. A 133 bátor. A tíz év alatt (száz)milliárdosok. A várlakók. A „szent” családok, az a pár, akik remegnek az idegtől, hogy nem tudják magukra aggatni, elrepülőzni-helikopterezni, a világ összes lóvéját.

Bolond ez a Rejtő! Hol van itt tánc?

Közpénz, kokain, kurvák! KÖZPÉNZ, KOKAIN, KURVÁK! És, ne forgasd a szemed, hogy nem mondunk-írunk ilyet, mert nem mondani ciki, hanem így élni!

KÖZPÉNZ, KOKAIN, KURVÁK….Jótékonysági vadászat. A bamba nép meg mehet hajtani a sárban, mert az "úri közönség" szórakozni vágyik, és örüljenek, ha nem lövik őket hátba, mert a naccs’úrék halomra pufogtatnak mindent, ami mozog. Merő jótékonyságból. Gyilkolnak. Valami szánalmasan puccos maskarákban, kutyákkal, szolgákkal, tízmilliós autókkal, ahogy ez dukál. Esetenként picsarészegen.

illiárdokból. Megérdemlik. Az „úri közönség”! A MI MILLIÁRDJAINKBÓL!...Mi is megérdemeljük!
KÖZPÉNZ, KOKAIN, KURVÁK….a nemzeti mangalicaszerelő elrepült megpihenni. A Maldív szigetekre. Milliárdokból. Megérdemli. Dr. V.Andreával. A szerelem már ilyen. Ő is megérdemli. (Pityu, a haverom osztott-szorzott a hír hallatán, és azt mondta, ő a feléért is szerelembe tudott volna esni. Pityu fűtésszerelő, szerinte jobban lett volna közös témájuk, mint egy belgyógyásszal. Pityu még reménykedik.) A MI SZÁZMILLIÁRDJAINKBÓL! Meg is érdemeljük.

KÖZPÉNZ, KOKAIN, KURVÁK….a Kedves Vezető a várát csinosítgatja, így év vége felé. Megint. Van, aki alsógatyát kapott a jézuskától. Ő ezt. Persze a MI SZÁZMILLIÁRDJAINKBÓL, hogy az istenit neki!
KÖZPÉNZ, KOKAIN, KURVÁK….2020. Beteg, szürreális, pokoli egy év volt.

KÖZPÉNZ, KOKAIN, KURVÁK….az „úri közönség”, a kipcsakok, a nemzeti tőkésosztály, a 133 bátor, a tíz év alatt (száz)milliárdosok, a várlakók, a „szent” családok, az a pár, akik remegnek az idegtől, hogy nem tudják magukra aggatni, elrepülőzni-helikopterezni, a világ összes lóvéját….őrült delíriumban, az utolsókat rúgják.

Ketyeg az óra….2021…új év kezdődik...Talán egy új világ is.
Boldog új évet….Ránk fér!

Varga Zoltán


 

Kommentek

h i r d e t é s