h i r d e t é s

Különösen buta, de szívós a Fidesz-hívő

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Különösen buta, de szívós a Fidesz-hívő

2016. május 12. - 09:28
1 komment

 

A tegnap megjelent "Harangozó megütötte Orbánt" című cikkünk kommentjeiből szemezgetünk.

Idestova öt éve figyelem reggeltől-estig Orbán Viktor miniszterelnök munkásságát, és nem mernék nagy tétben arra fogadni, hogy még egyszer miniszterelnök lesz. Azt egyelőre nem tudom megítélni, hogy 2018-tól milyen kormánya lesz Magyarországnak, de abban biztos vagyok, hogy a miniszterelnököt nem Orbán Viktornak fogják hívni.

De térjünk vissza kommentekhez. Harangozó Tamás mondatai:

"Miniszterelnök úr, ne haragudjon, hogy ezt mondom, de mit gondol, ki maga? Tejhatalmú kormányzó vagy király? Ön ennek az országnak a felelős miniszterelnöke"

kiverték a Fidesz-hívőknél a biztosítékot:

"Lassan ,de biztosan halad a liberál bolsevik szín társulat, a teljes széthulláshoz.Semmit nem tudnak tenni a kétharmad ellen ,ez fáj nekik.A haranghúzogatónak is az nem tetszik, hogy nagy valószínűséggel nem lesz neki parlamenti székecske."

"Orbán egy jobb egyenessel kiütötte a baloldali Harangozót ! .....Orbán Viktor szerint több mint arcátlanság a szocialisták részéről összeférhetetlenségről, összehangolt kifosztási akcióról beszélni, miután az MSZP kormányzása alatt a miniszterelnök felesége második emberként felelt a fejlesztési pénzek elköltéséért. Azt is mondta Harangozó Tamásnak, hogy "2009-ben ön huszonévesen mindenfajta energetikai előképzettség nélkül, pártkatonaként a paksi atomerőmű igazgatóságába került, ahol 13 hónap alatt felvett 3,3 millió forint fizetést". :D A besült haranghúzogató, Orbán Viktor szavai miatt bíróságon fog elégtételt venni. :D :D"

Tanulják meg a nem fideszesek, hogy most már "fekélymagyarok" is

" Fekélymagyar ! ....nekem ugatsz, vagy a házat őrzöd ?....... te biztos egy metéltfarkú neoliberális köcsög lehetsz, akinek megmondják még azt is hogy hogyan kell segget nyalni ! ......szutyok bolsi, még a saját képedtől is undorodsz ?"

Azután megérkezett az első kommentelő, aki Sorosozott is egy kicsit

"Semmivel sem jobb Orbántól Harangozó csak annyi ő is szeretne odajutni a kondérhoz ! Ráadásul amit itt a hozzá szólásokat olvastam ez mind liberális hozzá szólások ! nem pártolom Orbánt de semmivel sem jobb a Civilhetes mint a többi csak talán azzal kevesebb a pénz amit kap Sorostól !"

"Harangozó! Te barom mi a faszt ugatsz , te senki szarhatár! Orbán hozzád képest tényleg Isten!!!!!!!"

"Pimasz!!!! A (!) Harangozó! ..."

"orbán megint hazudott! frown hangulatjel "2013. évi CXXXIX. jegybanktörvény ugyanis kimondja, hogy "az MNB elnökének személyére a miniszterelnök tesz javaslatot a köztársasági elnök számára. Az MNB elnök megbízatása hat évre szól. Egy személy legfeljebb két alkalommal lehet az MNB elnöke.” A kormányfő tehát helytelenül állította, hogy a köztársasági elnök tesz javaslatot a jegybankelnök személyére, ez csak a legfőbb ügyészre igaz.""


 

h i r d e t é s