h i r d e t é s

Lakberendezési inspiráció

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Lakberendezési inspiráció

2021. június 14. - 09:55

Ha szeretné meghittebbé tenni otthonát, ha szeretteit maradandó ajándékkal lepné meg, ha még személyesebbé kívánja varázsolni az ajándékozás örömét, akkor tartós, esztétikus és igényes ajándékok között nézelődjön.

Forrás: fajandekok.hu

A fa lakberendezési tárgyak pontosan ilyenek, szépek, esztétikusak, sokoldalúak, tartósak, hasznosak.

Nézzünk szét a lakberendezési fa ajándéktárgyak között, ahol mindenki talál számára megfelelőt vagy ajándékba illőt.

Állatfigurás dekorációk

Ha már unja a hagyományos képeket, vagy lecserélné régi virágdekorációját valami újra, akkor a formabontó állatfigurás dekorok között érdemes nézelődnie.

Mit szólna egy natúr, vagy színes nyuszicsaládhoz? Nyuszi mama, nyuszi papa és nyuszigyerekek egymás mellett egy kirakott puzzle-t alkotva akár szét is bonthatóak, így a polc 4 különböző pontjára is elhelyezheti őket, de akár egymás mellé is állíthatja, mert tökéletesen egymásba illenek. Aranyos kis különlegesség, melyet akár ajándékba is szánhat.

Mackókollekció is létezik hasonló felállásban, ahol maci mama és maci papa 1, 2 vagy 3 medvebocsát fogja közre. Szintén különböző színekben pompáznak a mackók és a bocsok, ezáltal is színesebbé téve az összképet - mint egy igazi családban.

Fatárolók

Nagyon népszerűek a fából készült tárolódobozok. A Fajándékoknál kapható dekorációs kellékek, használati tárgyak igazán gyönyörűek, érdemes körbenézni a kínálatban.

A kincsesláda minden kisfiú nagy kedvence, melyben talált kincseit gyűjtögeti. Minden gyereknek van legalább egy kincsesládája, és ha már ajándékba adjuk, akkor legyen mutatós és ízléses, egyedi darab. A Fajándékok osztott belső kialakítással készíti a kincsesládát, melynek tetejét domborintarziás, vagy ornamentikus motívum díszíti és különféle fából készül.

Kedvesének, Édesanyáknak ajándékozzon áttört szívmotívumú kincsesládikát, melyben kedvenc gyűrűi és ékszerei kaphatnak helyet. Az esztétikus megjelenésén túl a jól megmunkált és megfelelően kezelt fa dekorációs és ajándéktárgyakra az időtállóság is jellemző.

Fiókos fasámli

Sokszor tapasztaljuk meg azt a kellemetlenséget, hogy cipőnket nem tudjuk hol bekötni, a csizmát felvenni. Ennek vet véget az a remek találmány, ami még esztétikus is a praktikusság mellett: a fiókos fasámli. Egy kis fiók található az ülőrész alatt, ahová sálat, sapkát, kesztyűt tehetünk, így nem kell keresgélni, ha sietünk. Márpedig általában sietünk…

A fasámliban az a jó, hogy bárhová helyezhető, nem kell fix helyet találni a lakásban. Nem árt, ha az előszobában vagy ahhoz közel kap helyet, de remek kiegészítője lehet a hálószobának is. Ezek a sámlik praktikusan egymásra helyezhetőek, így spórolva helyet a lakásban.

Ha még egyedibbé szeretné varázsolni a dekorációs tárgyat, gravíroztasson személyre szóló idézetet rá. A FA-TIME Hungary-nél gravírozással is kérheti a dekorációs és egyéb fa ajándékokat.