h i r d e t é s

Lázár hazudott: igenis használja fia luxuspalotáját - Lázárék reakciójával frissítve!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lázár hazudott: igenis használja fia luxuspalotáját - Lázárék reakciójával frissítve!

2016. január 31. - 10:41
0 komment

 

Lázár János életvitelszerűen használja a fia, Boldizsár nevére "családi összefogással" :) :) :) vásárolt Svábhegyi luxusingatlant - tudta meg a környéken lakóktól az Egyenlítő blog.

Több, cáfolhatatlan bizonyíték alapján kijelenthetjük: Lázár hazudott, amikor a Blikknektavaly úgy nyilatkozott, hogy "kihasználatlan" a luxusvilla.

A belvárosi ingatlanbotrány egyik érintettje, Serfőző Péter volt az a svábhegyi lakás előző tulajdonosa, amelyet Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter vásárolt meg fia, a 10 éves Boldizsár  részére.

Az ügyben megkerestük a Miniszterelnökséget is. Amint reagálnak, frissítjük a cikket.

FRISSÍTÉS #1: A Miniszterelnökség reakciója:

TISZTELT NÉMETH GÁBOR!

LÁZÁR JÁNOS, MINISZTERELNÖKSÉGET VEZETŐ MINISZTER A SAJÁT ÉS A CSALÁDTAGJAI VAGYONI HELYZETÉT ÉRINTŐEN MINDEN TÖRVÉNYI KÖTELEZETTSÉGÉNEK MARADÉKTALANUL ELEGET TETT MIND KORÁBBAN POLGÁRMESTERKÉNT, MIND ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKÉNT, MIND PEDIG A KORMÁNY TAGJAKÉNT.

A LEVELÉBEN FELTETT KÉRDÉSEK TEKINTETÉBEN AZONBAN SEM MINISZTERKÉNT, SEM ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKÉNT NINCS TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELEZETTSÉGE SEM ÖNÖK, SEM MÁS SAJTÓORGÁNUM FELÉ.

MINDEN EMBERT, ÍGY A KÖZSZEREPLŐKET, KÖZTÜK A KORMÁNY TAGJAIT IS MEGILLETI A MAGÁNÉLETHEZ, ANNAK VÉDELMÉHEZ VALÓ JOG. KÉREM, TARTSÁK EZT TISZTELETBEN ÖNÖK IS!

TISZTELETTEL:

GÖBL VILMOS
MINISZTERELNÖKSÉGI SAJTÓIRODA

 

egyenlito.blog.hu


 

h i r d e t é s