h i r d e t é s

Lázár nem bír megülni a hátsóján, mindenáron meg akarja buktatni Márki-Zayt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lázár nem bír megülni a hátsóján, mindenáron meg akarja buktatni Márki-Zayt

2018. július 22. - 09:30

 

Azt hinné az ember, hogy az ember, aki két ciklus alatt, mint az egyik legellenszenvesebb politikus írta be magát a magyar politika történetébe, nem igyekszik felhívni magára a figyelmet. 

Forrás: MTI

Pedig Lázárunk most megmutatja, hogy saját kis szemétdombján ő kukorékol a leghangosabban.

A hatalom érdekes dolog, ha valakinek kölcsönadják, rögtön céltábla lesz. Lázár egyébként tett arról, hogy véreres tekintetek kereszttüzébe kerüljön, de ez most mellékes. Sokkal kellemetlenebb az a körülmény, hogy amint más kerül pozícióba, az egykori Miniszterelnökséget vezető miniszter is előlép az igazság bajnokává. Más kérdés, hogy ez ő „igazságát” nevezi a szakma ordas nagy hazugságnak.

Lázár azzal vádolja Márki-Zayt, hogy „kisszerű, provinciális, hónaljszagú veszekedésekbe” merül arról, hogy hol épüljön csúszda a strandon, a Kossuth téren vagy a Zrínyi utcán legyen az új könyvtár, amihez képest nincs elképzelése Hódmezővásárhely jövőjéről. Szerinte Márki-Zay minden lehetőséget felhasznál, hogy őt és a családját gyalázza, és sokkal inkább az országos politikával mint a városával foglalkozik.

– A polgármester nem azt a munkát végzi, amivel a választói megbízták, hanem politizál. Nem a várossal, sokkal inkább az országos politikával foglalkozik. A kérdés az, mi lesz a várossal. Ki most a város gazdája? /168 óra/

Érdekes felvetés annak a pártnak levitézlett politikusától, akik soha egyetlen alkalommal nem voltak hajlandók megállapodni politikai ellenfeleikkel, sőt óvódás szintű sértődéseknek lehettünk tanúi részükről az évek során.

– Ha nem megy az együttműködés, el lehet gondolkodni az előrehozott választáson. Nehéz megítélni, mi volna a jó. Hódmezővásárhelyen politikai polgárháború zajlik, ami nem fog gyorsan megoldódni, az elhúzódó harcok pedig egyre több veszteséget okoznak a városnak.

Érdekes módon ez akkor nem jutott eszébe senkinek, amikor az ellenzék lényegében kiszorult a törvényhozásból. Ebből kiindulva pedig megokoltnak tűnik, egy előrehozott választást tartani, ahol a Fidesz és szövődményei nem indulnak.


 

h i r d e t é s